Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem nowym graczem waszej sieci. Wczoraj zacząłem grać na serwerze ZM. Pograłem sobie trochę, a po godzinie czy dwóch chciałem wejść ponownie, niestety bez skutku - wyskoczył mi komunikat, że błędne hasło admina. Myślę sobie, zmienię nick, zobaczę co się stanie - to samo. Zmieniałem nicki na próbę kilkanaście razy i cały czas to samo. Wywala mnie bo niby złe hasło admina. Co to jest?

Proszę Was o pomoc.

Opublikowano (edytowane)

Ja też robiłem reinstala ze trzy razy, sprawdzałem czy IP nie jest zbanowane, usuwałem setinfo z cfg i nic nie pomaga. 

Dodam, że na inne serwery FG mogę wejść bez problemu.

Edytowane przez halifax
Opublikowano

No właśnie napisałem że na próbę zmieniałem nicki na przeróżne, w tym losowe literki, wątpię aby te wszystkie które wpisałem były wykupione :D

Opublikowano

Tylko własnie co. Oprócz mnie problem ma też Red Warrior 22 jak wyżej napisał i na pewno też inni gracze korzystający z NS. Więc to raczej nie mój indywidualny problem tylko coś ze strony serwera może...

Opublikowano

Robiłem to już i nie pomogło. Także kompletne reinstale (z uprzednim usunieciem całego folderu z CSem) nic nie dają.

Opublikowano

W konsoli wyskakuje rzecz następująca: 

Creating HPAK custom.hpk. Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). NET Ports: server 27015, client 27005 Server IP address 192.168.1.102:27015 Connecting to 193.33.176.234:27015... Connection accepted by 193.33.176.234:27015 Kicked :"Bledne haslo admina, wpisz poprawne

Moje IP: 83.28.136.157

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności