SQuad Opublikowano 28 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2017 Nick podczas gry: SQuadNick admina: paviPowód bana: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com!Data zdarzenia: 28.09.2017 - 15:09:21Opis zdarzenia: gralem sobie jak zwykle w dobrej formie aa tu ban za to ze jestem lepszy od pozostalych Tutaj macie link do tych ss'ow mam nadzieje ze zrobilem to dobrze . prosze o szybkie UB . http://www52.zippyshare.com/v/nzWoRH4i/file.html
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 28 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2017 Nie mogłeś dodać tych ssów w tamtym temacie?
SQuad Opublikowano 28 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Września 2017 nie moglem znalesc tego posta nie ogarniam tego forum przepraszam za utrudnienia i tak nameczylem sie z tymi ss'ami bo przed tem nie mialem z tym do czynienia. Dlaczego wciaz mam bana ?!
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 29 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Września 2017 Bo to nie jest dział do wstawiana screenów! Dodaj je w swoim poprzednim temacie który jest tutaj
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 29 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Września 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi