Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - [Xantes]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Xantes
Staż gry Counter-Strike:6-7 lat
Staż gry na serwerze: Na starym nicku jakoś 1 rok, na obecnym ponad 2 miesiące
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: Pon-Pt 14/15 - 23; Weekend - w ciągu całego dnia (jeśli nie jestem zajęty)
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem miłym,sympatycznym i kulturalnym graczem oraz rozpoznawalnym i lubianym na serwerze, potrafię szybko rozpoznać gracza , który gra "nie czysto". Staram się nie wchodzić w konflikty z innymi graczami nawet chyba takich nie miałem albo nie pamiętam. Grając na serwerze ZM staram się zawsze aby atmosfera była jak najlepsza, jeśli zdarzają się jakieś konflikty szybko staram się je załagodzić. Jako admin postaram się aby graczom jeszcze milej grało się na naszym serwerze ale również żeby frekwencja cały czas była na dobrym poziomie no i oczywiście żeby było jak najmniej osób  grających nie czysto. Wiem, że słabo u mnie wygląda poziom na forum , ale teraz wszystko staram się nadrabiać.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:1872489596

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności