Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 19 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ► Aktualny skład grupy : • [Lider] @.:K!LL3R:. • [Lider] @T!GeR • [Członek] @Yosaie ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ► Wymagania ! • Aktywność na serwerze • TeamSpeak 3 oraz sprawny mikrofon • Umiejętność strzelania [KD Ratio minimum 1.00] • Wiek 15+ [lub po mutacji] • Znajomość mapy oraz trybu DayZ • Umiejętność kierowania pojazdem lądowym oraz powietrznym ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ► Co oferujemy ? • 2 bazy na zawsze : Premium oraz średnią • Skin na zawsze • Własny kanał klanowy • Aktywność na serwerze • Obecność na resetach ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ► Wzór : • Nick w grze: • Login: • Wiek: • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] • Jak dobrze [ 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy: • Prowadzisz pojazd powietrzny: • Znasz mapę: • Strzelasz: • Twoje aktualne KD Ratio: • Staż gry na DayZ: • Staż gry na serwerze: • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ?: [ Najlepiej kilka powodów ] • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: [ Najlepiej kilka powodów ] • W jakich grupach byleś ?: • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ADNOTACJA!] Jako założyciel tematu oraz lider grupy, proszę o nie spamowanie podaniami! Gdy zostanie napisane więcej niż jedno podanie do grupy, zostanie ono automatycznie odrzucone! Dotyczy to również zamkniętej rekrutacji. Pozdrawiam! Edytowane 3 Grudnia 2017 przez .:K!LL3R:.
Melluś Opublikowano 20 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Września 2017 Wzór : Nick w grze : MeToo,Monek,Mello Wiek : 14 lat | Wiem że +15 ale ogar| Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : jestem śmieszkiem Daje dobre hedy i wgl ale mam małe KD LEL Moja pasja to Piłka nożna i interesuje się też dużo E-Sportem Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] : 9/10 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] : 7/10 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] : 5/10 - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] : 9/10 Twoje aktualne KD Ratio : około 1.10 Staż gry na DayZ : z 4 lata Staż gry na serwerze : Około 2 latka Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] Jesteście ogarniętą grupą z przyzwoitym wiekiem i bez 10 letnich dzieci Lubie gry ekipa jest ogarnięta i chętna do gry Lubie czasem zrobić zadyme i przejąć serwer Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Jestem bardzo dobrym strzelcem W miarę driver Lubie grać w dobrej ekipie W jakich grupach byleś ? eX,SW Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? od 2 do 5h Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? Zależy gdy dostane hajs czy też nie... POZDRAWIAM I SIEMANKO ^.^
Dzejsoon Opublikowano 20 Września 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Września 2017 Nick w grze : Oreo Wiek : 14 Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Lubie grać w gry, jestem miły, mam strasznie duże poczucie humoru, jezeli sie dostane to na początku będę mało gadać ale jak sie rozkręcę to ciągle xD Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] : 10 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] : 9 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] : 7 - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] : 8/9 Twoje aktualne KD Ratio : 1.16 Staż gry na DayZ : okolo 1,5roku Staż gry na serwerze : no z 6/7miesiecy Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ]: szukam grupy która jest aktywna na serwerze i nie jest słaba Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]: nie będziecie żałować jestem fajna osoba szybko sie zaprzyjaźniam z innymi W jakich grupach byleś ?: ło dużo ich lecz mialem przerwę wiec wymienię te które pamiętam : KT,BB,NIEPLA,Hydra i tyle pamietam haha Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? a tak z 5h do 7h dziennie (lecz 2 razy w tygodniu mnie nie ma) Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? Pewnie Pozdrawiam
PoProstuProGamer Opublikowano 22 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Września 2017 Nick w grze : Arills Wiek :15 Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Lubie latać dodo Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] : 9 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] : 5 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] : 5 - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] : 8.5 Twoje aktualne KD Ratio : 2.94 Staż gry na DayZ : okolo 1k bedzie Staż gry na serwerze : okolo 600 bedzie Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] Nikt mnie nie chce ;'( Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Dobrze strzelam W jakich grupach byleś ? st/bh/bb Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? okolo 4h Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? nie
NeJtanoFeJkano Opublikowano 28 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Nick w grze :LemurekK Wiek :16 Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Nazywam się Natan Zawodowo jeżdżę na hulajnodze wyczynowej, Jestem graczem dziennym jak i nocnym na serwerach fragujemy, Nie wtrącam się nikomu w rozmowy jak i kłótnie staram się być zawsze miły dla graczy fragujemy jak i dla grupy. Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] :10 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] :8 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] :7 - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] :9.5 Twoje aktualne KD Ratio :1.58 Staż gry na DayZ :4lata Staż gry na serwerze :250h+ Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ]: Ogarnięta grupa, Miła atmosfera, Częsta aktywność na serwerze Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]:Przystosowuje się do atmosfery na teamspeak3, Staram się odzyskiwać utracone itemy, Zawszę bywam na resetach lub eventach W jakich grupach byleś ? Hydra QQ MtS Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie)?: 7-8 Można na ciebie liczyć w sprawie składek?: Jasne Edytowane 30 Września 2017 przez NeJtanoFeJkano 1
Prince123 Opublikowano 29 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) REKRUTACJA ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Liderzy grupy --->> @.:K!LL3R:. oraz @T!GeR ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Wymagania ! - TeamSpeak 3 oraz sprawny mikrofon - Wiek 15+ (lub po mutacji) - Aktywność na serwerze - Znajomość mapy - Umiejętność strzelania [KD Ratio minimum 1.00] - Umiejętność kierowania pojazdem lądowym oraz powietrznym ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Co oferujemy ? 2 bazy : Premium oraz średnią Własny skin Własny serwer TeamSpeak 3 Miłą atmosferę Aktywność na resetach ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Wzór : Nick w grze :Prince Wiek :16 Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :Jestem Klaudiusz mam lat 16 Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] :10 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] :8 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] :9 - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] :7 Twoje aktualne KD Ratio :0:11 bo wrocilem dopiero po przerwie Staż gry na DayZ :4lata Staż gry na serwerze :z przerwami a taak to 2lata Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? Jest to miła ekipka i spoko sie z nia gra Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? Jestem pomocny znajduje auta dobrze strzelam ogarniam i jestem mily nie tak jak inni W jakich grupach byleś ? Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? 3-4godziny Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? 20-30psc miesiecznie Edytowane 29 Września 2017 przez Prince123
Oni-Chan Opublikowano 30 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Września 2017 Nick w grze : Oni-Chan Wiek : 16 Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Porządny i ułożony chłopak. Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] : 7/10 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] : 8/10 (zależy jaki) - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] : 5/10 - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] : 8/10 Twoje aktualne KD Ratio : 0.8 (Po przerwie. Skill zaczyna wracać) Staż gry na DayZ : rok Staż gry na serwerze : pół roku Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] Grałem już w tej drużynie pod nickami Aster, Mio, wiem, że można na was polegać i ostatni powód to dobra atmosfera :3 Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Jestem dobrym i uczciwym graczem, uczę się na błędach i staram się ale nie popełniać W jakich grupach byleś ? MIB Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? 1-3h Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? W wakacje owszem bo będę pracował ale w roku "szkolnym" raczej nie
NeJtanoFeJkano Opublikowano 30 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Spoiler Nick w grze :LemureKk Wiek :16 Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Nazywam się Natan Zawodowo jeżdżę na hulajnodze wyczynowej, Jestem graczem dziennym jak i nocnym na serwerach fragujemy, Nie wtrącam się nikomu w rozmowy jak i kłótnie staram się być zawsze miły dla graczy fragujemy jak i dla grupy. Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] :10 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] :8 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] :7 - Strzelasz [ 1 --->> 10 ] :9.5 Twoje aktualne KD Ratio : 1.58 Staż gry na DayZ : 4lata Staż gry na serwerze :3lata Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? Ogarnięta grupa, Miła atmosfera, Częsta aktywność na serwerze Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? Przystosowuje się do atmosfery na teamspeak3, Staram się odzyskiwać utracone itemy, Zawszę bywam na resetach lub eventach W jakich grupach byleś ? QQ, MtS, Hydra Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? 6-7 godz. (w weekendy nawet 9-10godz.) Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? 20-30psc : postaram się Edytowane 30 Września 2017 przez NeJtanoFeJkano
FraGGeR Opublikowano 8 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Października 2017 • Nick w grze : FraGGeR • Wiek : 18 • Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Jestem mily oraz pomocny, lubie grac w rozne gry, moje hobby to sam nwm. • Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --> 10 ] : 10 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --> 10 ] : 10 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --> 10 ] : 9 - Strzelasz [ 1 --> 10 ] : 9 • Twoje aktualne KD Ratio : 1.55 • Staż gry na DayZ : Łącznie mam jakies 2k godzin na serwie. • Staż gry na serwerze : Prawie 2 lata • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] Posiadacie otwarta rekrutacje, gralem juz kiedys z wami, mysle ze jestescie ogarnieta ekipa • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] jestem sympatyczna osoba, dobrze strzelam, czesto jestem ONLINE. • W jakich grupach byleś ? PW, SURV • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? Po 10h jakos • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? Pewnie
DanekS Opublikowano 8 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) • Nick w grze : KomoraGazowa. • Wiek : 17 lat. • Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Mam na imię Kuba, chodzę do 2 klasy wielozawodowej. Interesuje się transportem oraz lekko motoryzacją. Chciałbym dodać, że mam permuta nałożonego w wakacje, a to z tego powodu, że za bardzo mnie poniosło i straciłem panowanie nad sobą, miałem słaby dzień. Raczej czat nie jest mi potrzebny, przecież i tak jak się gra to się rozmawia na komunikatorze głosowym. Dodajcie mnie, a nie pożałujecie, dajcie mnie pod scisły nadzór, bo wiem, że słabo, że mam permmuta. • Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --> 10 ] : 10/10 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --> 10 ] : 6,7/10 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --> 10 ] : Dawno nie leciałem potworem lotniczym, ale dawniej szło mi nawet dobrze. 5,6/10 - Strzelasz [ 1 --> 10 ] : 7-8/10 • Twoje aktualne KD Ratio : 1,44 • Staż gry na DayZ : Z 2 lata z dużymi przerwami. • Staż gry na serwerze : 3-4 miesiące, ale wcześniej też grałem. • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] Nowy team(chyba), chciałbym pograć w teamie, a nie ciągle samemu. Podoba mi się wasza gra i widzę, że kozaki w karabiny. Chciałbym też pomóc wam wybić tą grupę. • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Strzelać umiem, mapę znam, nie drę ryja na ts3, ogarniam. Jestem raczej miłą osobą i szybko nawiązuje znajomości. • W jakich grupach byleś ? W SB, krótko. • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? 2-3 godziny minimalnie, czasami cały dzień. • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? Jasne. Zawsze można odrobinę dorzucić. Edytowane 8 Października 2017 przez DanekS
Majsterkokos Opublikowano 13 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Października 2017 Dnia 19.09.2017 o 21:37, .:K!LL3R:. napisał: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ► Aktualny skład grupy : • [Lider] @.:K!LL3R:. • [Lider] @T!GeR • [Członek] @Danskile • [Członek] @DanekS ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ► Wymagania ! • TeamSpeak 3 oraz sprawny mikrofon • Wiek 15+ (lub po mutacji) • Aktywność na serwerze • Znajomość mapy • Umiejętność strzelania [KD Ratio minimum 1.00] • Umiejętność kierowania pojazdem lądowym oraz powietrznym ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ► Co oferujemy ? • 2 bazy : Premium oraz średnią • Własny skin • Własny serwer TeamSpeak 3 • Miłą atmosferę • Aktywność na resetach ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ► Wzór : • Nick w grze :Majster • Wiek :14 • Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :Mam na imię Paweł lubię piłkę nożną i komputery.Lubię oglądać crossy • Jak dobrze : - Znasz mapę [ 1 --> 10 ] :10 - Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --> 10 ] :9.5 - Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --> 10 ] :8 - Strzelasz [ 1 --> 10 ] :8.5 • Twoje aktualne KD Ratio :80 • Staż gry na DayZ :4lata • Staż gry na serwerze :4 miechy • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ]Grałęm już z nimi i podoba mi się ta atmosfera • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]Ponieważ jestem aktywny i dobrze gram i ogarniam • W jakich grupach byleś ?WML,BB,TnT,NIEPLA, • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?5godz czasmi mniej • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?tak
Erykys111 Opublikowano 14 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Października 2017 Nick w grze: erykys111 wiek: 13.6 Opisz się : jestem miły nie denerwuje się gdy ktoś mnie zabije jestem spokojny uczciwy koleżeński mieszkam w warszawie chodzę do 7 klasy słabo się uczę jak dobrze: znasz mapę: 6/10 prowadzisz pojazd lądowy 6/10 prowadzisz pojazd powietrzny 2/10 strzelasz 8/10 kd ratio: 0.19 wiem ze jest mini. od 1.00 ale u mnie grał młodszy brat mogę też założyć nowe konto staż gry na dayz : 8.26 staż gry na serwerze : 8.26 dlaczego wybrałem mainblack ponieważ inne grupy nie chciały mnie przyjąć nwm czemu oraz nie grali regularnie nie bylem w żadnej ale na innych serwerach dayz byłem mogę poświęcić około 5 godz w sob i niedziele ale w dni tygodnia około 2-3-4 Można na mnie liczyć w sprawie składek jeżeli nie są jakieś bardzo wysokie
KKuzMa Opublikowano 18 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Nick w grze : kkuzma • Wiek : 14 • Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Elo , 14 lat interesuje sie informatyka , e-sportem. uczeszczam do 2klasy gim. • Jak dobrze : • Znasz mapę [ 1 --> 10 ] : 8 • Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --> 10 ] : 10 • Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --> 10 ] : 8 • Strzelasz [ 1 --> 10 ] : 6 • Twoje aktualne KD Ratio : • Staż gry na DayZ : parę naście minut xd • Staż gry na serwerze : parę naście minut • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] bo znam kumpla xD i proponuje ... • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] bo mam paro letni staż w GTA:SA znam trochę mapę • W jakich grupach byleś ? żadnych • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? pfff 2-4h • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? pff mam serwer na utrzymaniu xD (NIE MTA) Edytowane 18 Października 2017 przez KKuzMa
Anubis Opublikowano 21 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2017 • Nick w grze : Anubis • Wiek :16 • Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :Nazywam się Bartek. Mam 16 Lat. Interesuje się Informatyka oraz Motoryzacją. • Jak dobrze : • Znasz mapę [ 1 --> 10 ] : 9/10 • Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --> 10 ] : 8/10 • Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --> 10 ] :6/10 • Strzelasz [ 1 --> 10 ] : 7/10 • Twoje aktualne KD Ratio : 0.91 spadłem z 1.00 • Staż gry na DayZ : Ponad 2 Lata • Staż gry na serwerze : 7 Miesięcy • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] Jesteście ogarniętą grupa która nie płacze i nie wyzywa gdy padnie. Bardzo dobrze strzelacie. • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Strzelać potrafię, Nie obrażam innych graczy, Nie zachowuje się jak "debil" na ts3. • W jakich grupach byleś ? SKC,Ya i inne • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? 5-6h a nawet trochę więcej • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? Tak jak będzie potrzeba to dorzucę trochę pieniędzy.
Yosaie Opublikowano 21 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) ► Wzór : • Nick w grze : Yosaie • Wiek :13 • Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Jestem bardzo miły oraz Kulturalny. Nie jestem wymagający. • Jak dobrze : • Znasz mapę [ 1 --> 10 ] : 10 • Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --> 10 ] : 10 • Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --> 10 ] : 10 • Strzelasz [ 1 --> 10 ] :9 • Twoje aktualne KD Ratio0.70 • Staż gry na DayZ : 2lata • Staż gry na serwerze : 6-8 H • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ myślę że będzie się miło grało. Jest to drużyna dobra i myślę że pasuje do niej. • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ jestem dobrym graczem. Mam dobrego cela. Słucham się GANGOWCÓW • W jakich grupach byleś ? PN , SS, NP SN • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? 6-8H od pd do pt 4-6 • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? 10-20 Edytowane 21 Października 2017 przez Yosaie
Wujcio444 Opublikowano 22 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2017 • Nick w grze : Wujcio • Wiek : 14 Po Mutacji • Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Mam Na imię Dominik Mieszam w Woj.Lubuskim Interesuję się Militariami,ASG,i Modelarstwem • Jak dobrze : • Znasz mapę [ 1 --> 10 ] : 7 • Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --> 10 ] : 8 • Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --> 10 ] : 9 • Strzelasz [ 1 --> 10 ] : 5 • Twoje aktualne KD Ratio : 0,00 Nie lubię się wtrącać w strzelanine • Staż gry na DayZ : Ogółem Duży • Staż gry na serwerze : Średni może z 20h • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ]: Miła Atmosfera Klimat jak dla mnie jak najbardziej i Miły Zarząd • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Miły,Pomocny,Wesoły a także dobrze pilotuje samoloty śmigłowce co kolwiek • W jakich grupach byleś ?: byłem ale nie pamiętam Skrótu WB lub jakoś tak dawno to było • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? 4-6h • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? Niezbyt
Mustafa Halibuli Opublikowano 22 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2017 • Nick w grze :Wulfi • Wiek : 17 • Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :Mam na imię Mateusz pochodzę z Krakowa ogólnie interesuje sie informatyka na codzień chodze do techonikum informatycznego i spędzam czas ze znajomymi wieczorami gram w gry. Jestem osobą miłą z dużym dystansem do siebie pomocny . W ekipie zawsze można na mnie liczyć. Podczas trudniejszych sytuacji potrafię zachować zimną krew. • Jak dobrze : • Znasz mapę [ 1 --> 10 ] :10 • Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --> 10 ] :9 • Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --> 10 ] :9 • Strzelasz [ 1 --> 10 ] :8 • Twoje aktualne KD Ratio : 3.88 • Staż gry na DayZ : 4 lata • Staż gry na serwerze : 2 lata • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] - Z tego co wiem to miła atmosfera kilka moich znajomych z wami grało - Szukam grupy która jest aktywna żebym nie siedział cały czas samemu na serwerze -Lubię graćw drużynie bo gra samemu jest bardzo nudna • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] -Aktywny -Miły -Długi staż w DayZ wiec ogarniam -pomocny -Zawsze można liczyć na moją pomoc • W jakich grupach byleś ? Dawne THC ST • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? 4/6 h • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? tak
OzonexUs Opublikowano 22 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2017 • Nick w grze : OzonexUs • Wiek : 19 • Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Nazywam się Paweł. Uczę się w technikum na kierunku technik-informatyk. Jestem osobą spokojną, uprzejmą, chętną do pomocy i szanująca drugą osobę. • Jak dobrze : • Znasz mapę [ 1 --> 10 ] : 9 • Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --> 10 ] : 9 • Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --> 10 ] : 7 • Strzelasz [ 1 --> 10 ] : 7 • Twoje aktualne KD Ratio : 1.16 • Staż gry na DayZ : 3 lata • Staż gry na serwerze : 3 miesiące • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ? [ Najlepiej kilka powodów ] Jest to dosyć popularna grupa na serverze w której już kiedyś byłem. Czas w niej spędzony wspominam dobrze lecz nie był on zbyt długi ponieważ liderzy grupy zkickowali wszystkich i kazali grać na GPS. Mimo tego atmosfera w drużynie była całkiem miła i sympatyczna, dlatego też chciałbym wrócić do MiB. • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Myślę ze jestem osobą która może wnieść spokój do zespołu, nie jestem osobą która wybiega wprost na przeciwnika lecz podchodzę do tematu taktycznie z chłodną głową. Świetnie również sprawdzam się jako kierowca i pilot. Chętnie zawsze pomagam swoim team-mate'om. • W jakich grupach byleś ? NK, STM, ASD, SoA • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ? 2-3 h • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ? Tak
[t]hc_< Opublikowano 12 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 • Nick w grze: EyEh* • Wiek: 19 • Coś o sobie: Jestem osobą miła oraz pomocną, nie popadam w konflikty oraz nie daję się prowokować, lubię pomagać innym osobom oraz spowodować uśmiech na ich twarzy ! • Jak dobrze [ 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy: 8 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 9 • Znasz mapę: 8 • Strzelasz: 8 • Twoje aktualne KD Ratio: aktualne ~ 0.60 • Staż gry na DayZ: 2 Lata • Staż gry na serwerze: 2 Lata • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ?: Ogarnięta grupa na poziomie, aktywność , teamspeak 3 • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: Jestem osobą komunikatywną nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów z obcymi mi osobami, spędzam dużo czasu na serwerze często tez w nocy oraz sporo lootuje • W jakich grupach byleś ?: SM / BB / H1 - przez chwile porażka • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: do 7 godzin , w weekendy więcej, zawsze jestem na resetach itp • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Zależy też na co, jeśli chodzi o rozwój grupy to jasne, że tak
|ADIX| Opublikowano 12 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 • Nick w grze: adrianoGG • Wiek: 10 • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] lubie piłke nożną. • Jak dobrze [ 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy: 9 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 8 • Znasz mapę: 9 • Strzelasz: 10 • Twoje aktualne KD Ratio: 1.55 • Staż gry na DayZ: 4 lata • Staż gry na serwerze: 56h • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ grupa F^ mnie nieprzyjeła więć może wy mnie przyjmiecie • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ nie chce mi sie grać samemu • W jakich grupach byleś ?: KT • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: 4.5h • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: zależy czy mam hajsz
Rekomendowane odpowiedzi