Desiderata Opublikowano 17 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Cześć, nim przejdę do konkretnego pytania to się przedstawie bo tego wymaga netykieta i tak trzeba. Mam na imię Przemek i jeżeli gram to robię to na waszym serwerze. Może ktoś mnie widział może nie, ale witam wszystkich. Z dnia na dzień objawił się problem powodujący delikatnie mówiąc dyskomfort w grze. Wartość pingu oscyluje w wartościach 170-210. Sprawdzałem spójność plików co nie wykazało nieprawidłowości, przeinstalowałem grę jak i klienta. Próbowałem przekopiować cfg youtubera od cs ale to nic nie dało. Proszę o rady wszelkiej maści bo nie mam pojęcia co powinienem zrobić. z net_graph'u: Tick 64.0 SV 7-17 +- 1.3 ms var 0,006 fps'y 100-300 W załącznikach zamieszczam zrzuty z pomiarów speedtest oraz parametry sprzętu. Dzięki za każdą pomoc, Pozdrawiam Edytowane 17 Września 2017 przez Desiderata
Właściciel GET Opublikowano 22 Września 2017 Właściciel Opublikowano 22 Września 2017 Pomiaru sieciowego brak...
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi