sqbnc Opublikowano 13 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Września 2017 Witam . Mam dziwne problemy z Waszą siecią serwerów -Na serwerze Only DD2 - mam brak możliwości pisania na czacie (widzę wszystko ale sam napisać nie mogę) myślałem ze wina leży po mojej stronie ale chyba jednak nie ;/] reinstalowałem CSa , reinstalowałem STEAMa nic nie pomaga , komendy hud_ ogarnięte -wchodzę ostatnio do was na 4FUN a tam zaś myszka nie reaguje, 0 tak jakby jej nie było na wszytkich innych serwerach wszystko jest OK tylko u Was cyrki sie dzieją , a chetnie pogrywam sobie na FFA ale zaczyna przeszkadzać brak możliwości pisania ... ktos ma jakies pomysły OCB ? z Poważaniem b.
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 14 Września 2017 Zawieszony Opublikowano 14 Września 2017 Problem z pisaniem ma parę osób i wina leży faktycznie po stronie serwera. W najbliższym czasie,może nawet jutro postaramy się naprawić problem z administracją sieci. 1
Szyderca Opublikowano 14 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Września 2017 Czy coś się zmieniło ?
sqbnc Opublikowano 23 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Września 2017 nadal nie moge pisac
Właściciel GET Opublikowano 24 Września 2017 Właściciel Opublikowano 24 Września 2017 Serwer będzie reinstalowany w poniedziałek.
sqbnc Opublikowano 29 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Września 2017 W końcu Wszystko jest oK
Rekomendowane odpowiedzi