Skocz do zawartości

[KOSZ] Prośba o nie banowanie ekipy PW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick podczas gry: PW^Djoksik*-(
Nick admina podczas gry: nie wiem.
Powód bana: Przetrzymywanie zbanowanej osoby.

Długość bana:Nie zbanowani jeszcze.
Opis sytuacji: A więc przedstawię to w dosyć długi sposób i powiem całą prawdę od a do z. Pewnego dnia wbił do nas gracz na teamspeak'a o nicku "Dr.Who?!" znanym bardziej jako "Bicek" Zaoferował nam przyjęcie go do ekipy w zamian za okradnięcie bazy "FoV" a więc ktoś tam z mojej ekipy się zgodził no ok.. Zaczeli przenosić rzeczy, auta itd. Poszedłem na kanał z innym członkiem mojej grupy "Kazberg" i zapytałem czy za to bana nie ma, sprawdziliśmy regulamin i okazało się że ban za to jest, więc postanowiliśmy żeby wyciągnął rzeczy i my się zabijemy przed bazą, i tak zrobiliśmy. Ktoś inny zgarnął rzeczy, pojazdy z bazy FoV, a słyszałem że jest to karane cytuję "Nie wolno przynależeć do więcej niż 1 grupy na serwerze, niezależnie od ilości posiadanych kont." a Gracz znany bliżej jako Bicek, zrobił drugie konto, doszedł do nas przelogował na konto w bazie FoV i wynosił rzeczy, na to dowodów nie mam, ale proszę sprawdzić logi :) 5 dni temu. Ale nie przyszedłem pisać skargi, od pewnego czasu na serwerze dostaje pogróżki od pewnych graczy że dostane bana pernamentnego za przetrzymywanie gracza który został zbanowany na serwerze za Kopiowanie amunicji / używanie bugów. Owszem, wraz z ekipą wpadliśmy na pomysł żeby wbił nowym komputerze, i tak grał chodzi o papieża. Tak gra z nami na nowym komputerze i nicku, ale to też zauważyć proszę że chłopakowi zależy i wie że popełnił błąd i chce pograć z całych sił, dodam tyle że dorzucił się do bazy, myślę Nesty że mógłbyś dać mu ostatnią szansę, ale to nie moja sprawa kontynuuje więc. Tak jak wspomniałem dostaje pogróżki na serwerze za przetrzymywanie go ok, przyznałem się lecz nie wiedziałem że za to jest perm ban :) Niestety ktoś go podkablował, ale nie to jest sednem tego tematu, chodzi o to iż wspominałem o graczu Bicek, który też dostał perm bana za kopiowanie dlatego się pytam jakim cudem on nie ma bana na serwerze ? To też nie o to mi chodzi. Zagalopuje się do tematu TS3 serwerowego jak i prywatnego, na fanpage pisząc z kolesiem o nicku Małyy dostałem niezły wycisk w postaci wyzwisk oraz gróźb, wraz z dowodami że papież gra, tak postanowiłem się przyznać i to zrobiłem ale jeżeli twierdzisz że wyzywam ciebie/Nestiego lub ktoś to robi na moim ts'ie proszę wyślij mi nagrania z datą, co do ts3 serwerowego, byłem na nim oraz pytałem Pre-Moderatora [nie mam nagrane niestety ;(] za co PW ma dostać bana czy może wie, on powiedział że mam wypierdalać z kanału, no ok.... Po czym dostał z 40 poke i raczył z nami pogadać, to coś tam zaczął nagrywać że jesteśmy toksyczni, ale tego że nam matki rucha na kanale prywatnym już pewno nie nagrał :/ Biedny ten System szkoda że tego nie złapałeś.. Ale sedno sednem, dostałem odpowiedź na fan-page że macie nagrania jak wyzywam Nestiego na ts'e, proszę podeślijcie mi je:). Wracając do Sprawy bicka, ma unbana z perma za kopiowanie oraz co najlepsze on napisał do papieża treść podaną niżej na zdjęciu.21744806_880143512163684_1249115176_o.thumb.jpg.9913fe05e52b49ca762ba5b3624d6d7c.jpgChciałbym zaznaczyć iż przyznałem się do tego że papieża przetrzymywałem aczkolwiek, nie wiedziałem że jest to karane.. + te bluzgi co na fanpage dostałem, może nie będę ich tu wrzucał bo jeszcze pomyślą że ten mały to jakiś patus.. Więc Nesty, nie obrażałem Cię. Tak wiem złamałem regulamin trzymając go tu nie wiedziałem Przepraszam. Zrób z tym co uważasz. Pozdrawiam Djoksik Lider PW
Serial:07C5AEAAC464CA1D6B272B40CC4CAEB4

Edytowane przez Diox
  • Karambit w plecy (-) 5
Opublikowano (edytowane)

Jaki iż jestem liderem grupy FoV z bickiem wszystko wytlumaczylem z okradnieciem mojej bazy wiec nie chce aby za to bylo wyciągana kara dla Bicka. 

Edit:  https://imgur.com/gallery/jS1sM nie ladnie grozic ddosem,  czytales caly regulamin zeby jak najbardziej ,,uwalic" bicka wiec nie klam ze nie wiedziales ze jest karane trzymanie zbanowanej osoby.

Edytowane przez Memobrody
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

"Wbił na nowym komputerze"

• Omija bana.

"Zależy chłopakowi, wie że zrobił błąd, i chce grać ze wszystkich sił. Dołożył się nawet do bazy."

• Gdyby na prawdę wiedział że zrobił źle, to nie wchodził by na banie tylko odczekał. A tak, zaprzepaścił swoją szansę. A to że dołożył się wam do bazy, to już administracji nie obchodzi. To sprawa między wami.

"Przynależał na dwóch kontach, do dwóch różnych grup"

• Z automatu już jest za to ban. Regulamin to regulamin. A jest po to, aby go przestrzegać.

Przyznałeś się, nie wiedziałeś że to jest karane, ok ale mimo wszystko Bicek musi zostać ukarany. Nie ma że jeden albo drugi nie chce kary dla niego. Złamał regulamin i tyle w temacie. A jak już opisujesz te wszystkie bluzgi itd. które kierował do Ciebie Moderator, to również wrzuć. Bo na razie są to tylko same słowa bez pokrycia.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

"z ekipą wpadliśmy na pomysł żeby wbił nowym komputerze, i tak grał chodzi o papieża. Tak gra z nami na nowym komputerze i nicku, ale to też zauważyć proszę że chłopakowi zależy i wie że popełnił błąd i chce pograć z całych sił"

Nie dostał unbana więc grał nielegalnie na serwerze, a lider grupy jest odpowiedzialny za CAŁĄ grupę, czyli mieliście z tego korzyści i nie raczyliście tego powiedzieć wyżej, nadal macie skopiowane magi, bo na pewno ich nie wyrzuciliście.

"pytałem Pre-Moderatora [nie mam nagrane niestety ;(] za co PW ma dostać bana czy może wie, on powiedział że mam wypierdalać z kanału, no ok.... Po czym dostał z 40 poke i raczył z nami pogadać, to coś tam zaczął nagrywać że jesteśmy toksyczni, ale tego że nam matki rucha na kanale prywatnym" - NIGDY w życiu nie powiedziałem, żebyś wypierdalał z kanału, i NIGDY nie powiedziałem, że rucham komuś matki, koleś teraz co tu odwalasz jest niepojętne i większych kłamstw nie słyszałem. Pisałem do Administracji TS3 @Mikell + Brayan(?) aby to CIEBIE zbanowali + kazberga za to, że wbiliście do mnie na kanał i to MNIE wyzywaliście od psów itp szczególnie ten gówniarz 11letni kazberg.

lekkie dowody: https://imgur.com/a/1ii3q

https://imgur.com/a/IyQQx

PODOBNO pewny gracz ma na was dowody jak jeszcze 4 dni temu przyznawaliście się do kopiowania magów, następnie groziliście mu DDosami i wzywaliście go. Oczekuje od niego tych dowodów. Według mnie cała ta grupa powinna polecieć bo to co się z wami dzieje jest niepojęte

Edytowane przez System
Krystek,
Czekamy więc na dowody.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krystek napisał:

Przyznałeś się, nie wiedziałeś że to jest karane, ok ale mimo wszystko Bicek musi zostać ukarany. Nie ma że jeden albo drugi nie chce kary dla niego. Złamał regulamin i tyle w temacie. A jak już opisujesz te wszystkie bluzgi itd. które kierował do Ciebie Moderator, to również wrzuć. Bo na razie są to tylko same słowa bez pokrycia.

A mały jest moderatorem?

System radzę usunąć 1 ss bo są tam moje dane i możesz Ciężko tego żałować ;)

Czyli według Ciebie latanie po mapie i lootowanie w 6 osób to kopiowanie? Kopiowanie jak byś wiedział jest zablokowane, śmieszne.. Pre-Moderator i nie czyta uptade co się dzieje na serwerze =.= Błachostka... Naprawdę..

Edytowane przez Diox
Krystek,
Jesteś użytkownikiem facebooka. Zakładając konto tam, podpisujesz przy okazji regulamin. Więc twoje dane, które udostępnił kolega wyżej, nie są chronione. Dodatkowo, na screenie wychodzi że Ty sam te dane udostępniłeś. Chyba że to nie Ty.
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

@Diox Mały jest SuperModeratorem.

6 minut temu, System napisał:

"z ekipą wpadliśmy na pomysł żeby wbił nowym komputerze, i tak grał chodzi o papieża. Tak gra z nami na nowym komputerze i nicku, ale to też zauważyć proszę że chłopakowi zależy i wie że popełnił błąd i chce pograć z całych sił"

Nie dostał unbana więc grał nielegalnie na serwerze, a lider grupy jest odpowiedzialny za CAŁĄ grupę, czyli mieliście z tego korzyści i nie raczyliście tego powiedzieć wyżej, nadal macie skopiowane magi, bo na pewno ich nie wyrzuciliście.

Dokładnie. Tutaj jest totalne przegięcie, i mieliście obowiązek zgłosić to od razu a nie ukrywać. Odpowiednie konsekwencje będą z tego wszystkiego wyciągnięte. Bardzo srogie konsekwencje. Skumałeś że będziecie mieli ostro przesrane, bo to i tak by wyszło, myśleliście że jak się przyznacie to ujdzie wam to płazem, rozejdzie się po kościach itd. Nic z tego.

@DioxDowody. Dowody.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

@System, 

nie raczyliście tego powiedzieć wyżej, nadal macie skopiowane magi, bo na pewno ich nie wyrzuciliście.

Bana dostałem w innej ekipie, której baza została usunięta razem z magazynkami. I magi nie były kopiowane tylko bugowane (bug już został naprawiony więc o co Ci chodzi).  I również proszę o usunięcie imgura 2 lub zamazanie nazwisk gdyż są tam moje prywatne dane.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1.Nie było ŻADNEGO multikonta 

2.Nie byłem w 2grupach na raz

3.Nie okradlem FoV tylko wziąłem przedmioty z mojego tenta (Gadałem o tym z Memo)

4.Nie byłem u was w grupie podczas pobierania moich tentow w Phoenix ie wyszedłem jak jechaliśmy do waszej bazy, nie zginoeliscie przed baza tylko normalnie wyjechaliśmy do bazy i rozładowałiśmy Phoenixa (Nie wiem za co mam otrzymać karę) 

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Skoro tak twierdzisz nie będziesz miał nic przeciwko temu że Nesty sprawdzi logi + Twój kolega na górze napisał.

18 minut temu, Memobrody napisał:

Jaki iż jestem liderem grupy FoV z bickiem wszystko wytlumaczylem z okradnieciem mojej bazy wiec nie chce aby za to bylo wyciągana kara dla Bicka. 

Edit: https://imgur.com/a/DmBN2 nie ladnie grozic ddosem,  czytales caly regulamin zeby jak najbardziej ,,uwalic" bicka wiec nie klam ze nie wiedziales ze jest karane trzymanie zbanowanej osoby.

+ Kolego wyżej radzę usunąć zdjęcie z moimi danymi osobistymi lub je zamazać ;)

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Dane do pozwu a dane udostępnione publiczne co widzi każdy przeszkadzają, wyślij mi już kasę na pizzy / dziwki itd =.= 

Czy Moderatorzy mogą usunąć zdjęcia na którym widnieją moje dane osobiste?

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano
18 minut temu, Krystek napisał:

Bicek musi zostać ukarany. Nie ma że jeden albo drugi nie chce kary dla niego. Złamał regulamin i tyle w temacie

Czyli mam zostać ukarany za nic? 

10 minut temu, Diox napisał:

Skoro tak twierdzisz nie będziesz miał nic przeciwko temu że Nesty sprawdzi logi + Twój kolega na górze napisał.

Żaden problem 

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

@Bicekk* Nie że ukarany za nic. Problem polega na tym, że kolega pisze co innego, a Ty temu wszystkiemu zaprzeczasz. Więc w chwili obecnej musimy wszystko sprawdzić, by wiedzieć kto mówi teraz prawdę. Sprawa wygląda tak. Jeżeli on mówi prawdę, będziesz ukarany. Jeżeli Ty mówisz prawdę, to On zostanie ukarany + kara za próbę oszczerstwa.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

@Krystek udostepnić dane a udostępnić dane z adresem zamieszkania to co innego :) Na facebooku nie udostępniasz miejsca zamieszkania tylko lokalizacje w moim porzypadku Tuchów, znajdź mi konto na facebooku co ma udostepnioną miejscowość + adres zameldowania ;)

Nie wyraziłem zgody na rozpowszechnanie moich danych zameldowania.

• Karambit w plecy (-) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiedziałem że tak będzie.

Diox nie ma dowodów... Bicek na swoją niewinność też, to trochę głupie. 

Wychodzi nie czytanie regulaminu ekipo PW. W regulaminie jest napisane, że wchodzenie na serwer na aktywnym banie = ponowny ban + brak szansy na ub. Przekombinowaliście. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano
55 minut temu, M!k0 napisał:

Wiedziałem że tak będzie.

Diox nie ma dowodów... Bicek na swoją niewinność też, to trochę głupie. 

Wychodzi nie czytanie regulaminu ekipo PW. W regulaminie jest napisane, że wchodzenie na serwer na aktywnym banie = ponowny ban + brak szansy na ub. Przekombinowaliście. 

Miko,na moją niewinność są logi. +Gadałem z memo o jego bazie zresztą patrz 

Także jedyne co zrobiłem w tej sprawie to powiedzenie o wszystkim administracji na forum i wysłanie screenów z rozmów 

3 godziny temu, Memobrody napisał:

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Ja mam dowody, ale nie wiem czy moge wrzucic z fanpage jak zostalem zwyzywany.

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

w sumie karma wraca, na pewno nikt nie wyzywał ciebie mocniej, niż ty innych, razem z całą grupą PW

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano
3 godziny temu, Diox napisał:

@Krystek udostepnić dane a udostępnić dane z adresem zamieszkania to co innego :) Na facebooku nie udostępniasz miejsca zamieszkania tylko lokalizacje w moim porzypadku Tuchów, znajdź mi konto na facebooku co ma udostepnioną miejscowość + adres zameldowania ;)

Nie wyraziłem zgody na rozpowszechnanie moich danych zameldowania.

To co, chcesz mi powiedzieć że na tamtym screenie ktoś napisał twój adres? A nie przypadkiem Ty sam?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności