Skocz do zawartości

[KOSZ] Zmiana Banowania na zmienne ip neostrada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proponuje by Opiekunowie i Tworcy servera zrobili mozliwosc banowania graczy ktorzy ciagle utrudniaja innym gre np . mandaryn i wszystkie jego inne nicki poniewaz Admini go banuja a on tak wchodzi. Moze jest opcja by zakonczyc jego dzialanie by inni gracze mogli w spokoju grac 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Danie  komuś możliwość banowanie może się źle skończyć .

No mandaryn podszywał  się pod większość  gracy  wiec  ktoś nie winy dostanie bana.

Tak ostatnio czytałem na necie na temat banowania   żeby zbanować jego  Host lub Mac  ale nie wiem jak to działa  i jak to się robi.

Co to tego  ip neostrada  możemy się liczyć z tym, że okolice zbanowanego też zostaną zablokowane na serwerze

Edytowane przez Ja+
Opublikowano

Trzeba zbanować adres MAC jego karty sieciowej. Wówczas po każdym banie musiałby rozkręcać komputer i wkładać nową kartę sieciową. Pytanie tylko czy technicznie jest to możliwe do zaimplementowania po stronie serwera? Co prawda tę metodę też można obejść ale już nie tak łatwo i szybko jak restart rutera (zmianę IP).

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności