KICAJ1988bb Opublikowano 5 Września 2017 Wykluczony Opublikowano 5 Września 2017 Witam proponuje by Opiekunowie i Tworcy servera zrobili mozliwosc banowania graczy ktorzy ciagle utrudniaja innym gre np . mandaryn i wszystkie jego inne nicki poniewaz Admini go banuja a on tak wchodzi. Moze jest opcja by zakonczyc jego dzialanie by inni gracze mogli w spokoju grac 1
Ja+ Opublikowano 5 Września 2017 Wykluczony Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Danie komuś możliwość banowanie może się źle skończyć . No mandaryn podszywał się pod większość gracy wiec ktoś nie winy dostanie bana. Tak ostatnio czytałem na necie na temat banowania żeby zbanować jego Host lub Mac ale nie wiem jak to działa i jak to się robi. Co to tego ip neostrada możemy się liczyć z tym, że okolice zbanowanego też zostaną zablokowane na serwerze Edytowane 5 Września 2017 przez Ja+
Icek_Goldsztajn Opublikowano 5 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Września 2017 Trzeba zbanować adres MAC jego karty sieciowej. Wówczas po każdym banie musiałby rozkręcać komputer i wkładać nową kartę sieciową. Pytanie tylko czy technicznie jest to możliwe do zaimplementowania po stronie serwera? Co prawda tę metodę też można obejść ale już nie tak łatwo i szybko jak restart rutera (zmianę IP).
Szyderca Opublikowano 5 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Września 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi