Diox Opublikowano 4 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Witam, w dniu dzisiejszym ogłaszam rekrutacje do ekipy PW Wymagamy pisania podań poniżej według wzoru : Imię : Wiek : Staż na serwerze : K.D : Posiadasz ts'a + mikro : W jakich ekipach byłeś : Dodam iż jeżeli zostaniesz zaakceptowany dostaniesz odpowiedź w poście poniżej, oraz ip ts'a dostaniesz w wiadomości prywatnej Zezwalam graczowi o nicku Kazberg1337 na przyjmowanie podań //[my zaczeliśmy dopiero lecz spokojnie da się nadrobić ;)]// Nie życzę sobie głupich komentarzy pod postem. Nie chcesz dojść? Nie pisz nic. Pis joł. Edytowane 4 Września 2017 przez Diox
Melluś Opublikowano 17 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 Imię : Fajne Kappa Gerard sie nazywam Wiek : 14 latek mam Staż na serwerze : ze 2 latka K.D : około 1.10 umiem qbuga joł Posiadasz ts'a + mikro : Tak W jakich ekipach byłeś : eX,SW
Kordi Opublikowano 17 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Imię :Kordian Wiek :16 Staż na serwerze :tak 7-8 miech. #resety K.D :1.67 ledwo co na serwa wbiłem Posiadasz ts'a + mikro :Ta W jakich ekipach byłeś :K^T Edytowane 17 Września 2017 przez Kordi
Diox Opublikowano 17 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 11 minut temu, Kordi napisał: Imię :Kordian Wiek :16 Staż na serwerze :tak 7-8 miech. #resety K.D :1.67 ledwo co na serwa wbiłem Posiadasz ts'a + mikro :Ta W jakich ekipach byłeś :K^T Przyjmuje 3 godziny temu, Monek.Mchlk napisał: Imię : Fajne Kappa Gerard sie nazywam Wiek : 14 latek mam Staż na serwerze : ze 2 latka K.D : około 1.10 umiem qbuga joł Posiadasz ts'a + mikro : Tak W jakich ekipach byłeś : eX,SW Odrzucam zero szacunku do ludzi + spiny
Diox Opublikowano 17 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 Rekrutacja zamknięta 2
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 6 Października 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi