Bicekk* Opublikowano 3 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Września 2017 Link do usługi: Opis problemu: Zgodnie ze zniżką od @NestyNesty miałem dostać bazę Mega Premium za cenę bazy ULTRA (25zł mniej) Także kupiłem bazę mega premium a dostałem ultra bazę + dodatki do ultra bazy, przy okazji chciał bym zmienić skina Uwagi: Powiększenie bazy, dodanie 1 dużej skrzynki do konta, zmiana skina
Właściciel GET Opublikowano 3 Września 2017 Właściciel Opublikowano 3 Września 2017 Cześć, Sprawdziłem i piszesz bzdury - masz normalnie bazę premium. Wygląda ona tak samo, jak baza ultra, ale ma większy limit pojazdów. Zatem w czym problem? Pozdrawiam
Bicekk* Opublikowano 4 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Września 2017 Jest problem, ponieważ ktoś zają mi nazwę grupy i nie mogę założyć BR, czyli tak jak bym był oszukany na 160 zł, wczesniej z wami uzgodniłem zebym rozwiązał BR a nikt tego nie zajmie, ostatnio jak zajoł to LG|Chriseek to mały do niego poleciał zeby rozwiązał, przy okazji jest mozliwosc zmienienia skina dla tamtej grupy? Link do skina: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-skins/58517-swmotr5-v-maske.html
Bicekk* Opublikowano 4 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Września 2017 wy go nie zmieniliscie? to sam go zedytuje
h4x Opublikowano 4 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Września 2017 Ale ty nie rozumiesz, że jak go zedytujesz to tak czy siak będzię podobny więc znajdz innego...
Właściciel GET Opublikowano 16 Września 2017 Właściciel Opublikowano 16 Września 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi