Skocz do zawartości

[KOSZ] Rozmiar bazy +zmiana skina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do usługi:

Opis problemu: Zgodnie ze zniżką od @NestyNesty miałem dostać bazę Mega Premium za cenę bazy ULTRA (25zł mniej) Także kupiłem bazę mega premium a dostałem ultra bazę + dodatki do ultra bazy, przy okazji chciał bym zmienić skina 
Uwagi: Powiększenie bazy, dodanie 1 dużej skrzynki do konta, zmiana skina 

• Właściciel
Opublikowano

Cześć,

Sprawdziłem i piszesz bzdury - masz normalnie bazę premium. Wygląda ona tak samo, jak baza ultra, ale ma większy limit pojazdów.

Zatem w czym problem?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jest problem, ponieważ ktoś zają mi nazwę grupy i nie mogę założyć BR, czyli tak jak bym był oszukany na 160 zł, wczesniej z wami uzgodniłem zebym rozwiązał BR a nikt tego nie zajmie, ostatnio jak zajoł to LG|Chriseek to mały do niego poleciał zeby rozwiązał, przy okazji jest mozliwosc zmienienia skina dla tamtej grupy?

Link do skina: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-skins/58517-swmotr5-v-maske.html

Opublikowano

wy go nie zmieniliscie?

to sam go zedytuje

Opublikowano

Ale ty nie rozumiesz, że jak go zedytujesz to tak czy siak będzię podobny więc znajdz innego...

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności