Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do SiurakiBanana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mamy wymagań poza KD 1.0 i ogarnięciem mapy + ogarniętym strzelaniem :)

Napiszcie coś od siebie liczymy na waszą kreatywność :D

PS: najlepiej kierowca i ktoś kto grałby w nocy i lootował 

Opublikowano

To polecę na pierwszy ogień ;)

Nick : NiP
KDR ; 1.58
Kierowca ; 9/10
Pilot ; 8/10
Strzelec ; 8/10
Coś o sobie : Nazywam się Darek i chodzę do 2 technikum. Moje zainteresowanie to motoryzacja ;) Mam  prawie 17 lat. 

Krótkie ale myślę że okej ;D

Opublikowano (edytowane)

Nick: DannyS 

KDR:1.5-6

Kierowca: 6-7/10

Strzelec: 8/10

Mam na imię Jakub i mam 17, teraz  idę teraz do 2 klasy wielozawodowej. interesuje się motoryzacją,  transportem. Na dayz grałem już wcześniej w teamie 303 na innym serwie. Mikrofon mam, sprawny, ts też. Mapę znam, na serwie tutaj gram sam i jakoś daję radę na serwerze. Nie drę ryja na timspiku, na czacie zdarzy się coś napisać nie będę owijał w bawełnę. Tyle, proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania do jednej z najlepszej grupy na serwerze moim zdaniem. 

Edytowane przez DanekS
Bo tak
Opublikowano
20 godzin temu, peRM napisał:

To polecę na pierwszy ogień ;)

Nick : NiP
KDR ; 1.58
Kierowca ; 9/10
Pilot ; 8/10
Strzelec ; 8/10
Coś o sobie : Nazywam się Darek i chodzę do 2 technikum. Moje zainteresowanie to motoryzacja ;) Mam  prawie 17 lat. 

Krótkie ale myślę że okej ;D

Zapraszam na TS3 na ,,okres próbny'' po IP oraz dalsze informacje zapraszam na PW ;)

17 godzin temu, DanekS napisał:

Nick: DannyS 

KDR:1.5-6

Kierowca: 6-7/10

Strzelec: 8/10

Mam na imię Jakub i mam 17, teraz  idę teraz do 2 klasy wielozawodowej. interesuje się motoryzacją,  transportem. Na dayz grałem już wcześniej w teamie 303 na innym serwie. Mikrofon mam, sprawny, ts też. Mapę znam, na serwie tutaj gram sam i jakoś daję radę na serwerze. Nie drę ryja na timspiku, na czacie zdarzy się coś napisać nie będę owijał w bawełnę. Tyle, proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania do jednej z najlepszej grupy na serwerze moim zdaniem. 

Również zapraszam na PW po IP TS3 oraz ,,okres próbny''

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: M4K1T4

Ratio  2.17 

Kierowca 6/10

Pilot 6/10

Strzelec 8.5/10

Jestem Dominiś od najmłodszych lat interesuje się wędkarstwem podlodowym już w najmłodszych latach biłem rekordy nieco starszych kolegów wyciągająć spod lodowych kier największe okazy . A propo kierowcy znam bardzo dobrego młodego sprytnego chłopca patriotę kawalera .Do naleśników deserowych można dodać 1 łyżkę cukru. 

Opublikowano (edytowane)

Nick:Nelson

KDR:1,40

Kierowca:10/10

Pilot:11,3/10

Strzelec:6/10

Mam 18 lat i jeżdże rowerem na kole a w wolnych chwilach chodzę do szkoły.

Edytowane przez Nelson
Opublikowano
9 godzin temu, PoProstuProGamer napisał:

Nick : mvE'mEntX-Tr3mE
KDR ; 3.15
Kierowca ; 4/10
Pilot ; 6/10
Strzelec ; 8/10
Coś o sobie : Nazywam się Mateusz znasz mnie banan to ja dzban xDD

Dochodzi do ekip żeby wynosić magi wieczorami :) z nami też próbował jest stałym graczem ST :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 14.09.2017 o 00:53, Diox napisał:

Dochodzi do ekip żeby wynosić magi wieczorami :) z nami też próbował jest stałym graczem ST :)

ST Przestaje grać/mniej grają a samemu mi się nie chce grać wiec muszę sobie coś znaleść ;)

Edytowane przez PoProstuProGamer
Opublikowano

Nick : Dr.Who
KDR ; 2.40
Kierowca ; 6/10
Pilot ; 9/10
Strzelec ; 9/10
Coś o sobie : Nazywam się Denis, Gram w wielu lepszych grupach na innych serwerach :D [1Tg,one'T], Mysle ze strzelam dosyc dobrze, jestem aktywny i nie robie duzo hałasu na TeamSpeaku :D Bananek jak ja myślę że ty mnie do ekipy bierzesz :D

Opublikowano

Nick:drzewo87

KDR:3.0

Kierowca:6-7

Strzelanie:7-8

Pilotowanie: zależy czym okolo 6

Ts3: mam

Coś  o sobie: ogólnie lubię dayz bo kocham wszystko co zwiazne z postapo i na mta grałem-gram tylko na takich serwerach myślę ze mam wyrobione z 200h nna serwerach dayz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra. Z tego co widzę to większość graczy dochodzi do grupy ponieważ w ostatnim czasie kupiliśmy sporo skrzynek :) rekrutacje zamykam do odwołania dziękuje wszyskim za złożenie podań oraz za poświęcony czas ^^ 

• Śmiech 1
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności