KRVPSKI Opublikowano 1 Września 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2017 Cześć. Kiedyś zmieniałem system z win10 na win7 i teraz chciałbym powrócić do win10, podczas instalacji win10 po pobraniu wszystkich plików pojawia mi się w instalatorze taki błąd : Określono nieznaną opcję wiersza polecenia [/DynamicUpdate]. Próbowałem 4 razy, miejsce na dysku również mam, ktoś coś wie?
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 2 Września 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2017 Pobierasz prosto z Windows Update, czy z osobnego instalatora ?
Krystek Opublikowano 2 Września 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Września 2017 Zamiast Windows 10 pobierać przez Windows Update, pobierz sam obraz. Jeżeli takowy potrzebujesz, bez wirusów itd. zgłoś się do mnie. Ze wszystkim też pokieruję Cię.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 2 Września 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2017 Media Creation Tool - dobry program do robienia obrazu Win 10. i na USB i na CD/DVD. Sam pobiera obraz Windy i instaluje na wybranym przez ciebie napędzie , używam i polecam.
KRVPSKI Opublikowano 17 Września 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 Próbowałem na oba sposoby i nic nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi