Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma szans na unbana, ciesz się że dostałeś bana tylko na 1 dzień bo zawsze można Ci go przedłużyć:) 

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, malyy napisał:

Nie ma szans na unbana, ciesz się że dostałeś bana tylko na 1 dzień bo zawsze można Ci go przedłużyć:) 

Dlaczego wypowiadasz się pod moim odwołaniem za administrację? Sodówa już ci odjebała od bycia youtuberkiem? Śmieszny jesteś XD

Edytowane przez Toczusiek
Opublikowano
1 minutę temu, malyy napisał:

Jestem super-moderatorem na serwerze:)

Cieszę się, ale na forum jesteś zwykłym fragowiczem, więc daruj sobie swoje komentarze i daj się wypowiedzieć rozpatrującym odwołania :)

Opublikowano

Słuchaj szczylu. Wszyscy mają prawo wypowiedzi a już tym bardziej osoby z moderacji serwera MTA

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem na nie. Niech odczeka swoją kare.

Opublikowano
1 minutę temu, Krystek napisał:

Słuchaj szczylu. Wszyscy mają prawo wypowiedzi a już tym bardziej osoby z moderacji serwera MTA

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Skoro jesteś moderatorem to przynajmniej wypowiadaj się do mnie z szacunkiem, bo to że masz 27 lat i wyzywasz młodszą od siebie osobę na internetowym forum od szczyli świadczy tylko o twojej żenującej osobowości. Jeżeli masz do mnie jakiś problem to możemy napić się w jakimś barze, przedyskutujemy to :) (o ile wychodzisz na dwór)

Opublikowano
3 minuty temu, STYX (worrioR.) napisał:

Nie dosyć że dostałeś bana za wyzywanie to jeszcze jesteś na tyle bezczelny żeby się odwoływać. A szczytem już twojej bezczelności jest to co piszesz tutaj do innych graczy z serwera oraz administracji.

Czy ja tutaj kogoś obrażam? Zanim coś debilnego napiszesz to się zastanów.

Opublikowano
2 godziny temu, Toczusiek napisał:

Dlaczego wypowiadasz się pod moim odwołaniem za administrację? Sodówa już ci odjebała od bycia youtuberkiem? Śmieszny jesteś XD

A to nie jest niby obraza?

Opublikowano
3 minuty temu, STYX (worrioR.) napisał:

A to nie jest niby obraza?

Nie? Napisałem krótką opinię w formie oburzenia, nikogo tu nie obraziłem. Skończ nabijać posty.

Opublikowano

Temat tematem, ten nędzy moderator za takie wyzwiska powinien być dawno zdegradowany, jest niby dorosłym facetem ale chyba tylko na papierku... Nawet nie umiesz zachować kultury a niby reprezentujesz waszą elitę serwerową (X D).  Do spermy wyżej, szczytem bezczelności jest to że jakaś stuleja z zawodówki dyktuje komuś co robi i wytyka błędy a sam siedzi w piwnicy i klika w te swoje durne MTA poza którym świata nie widzi. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
Teraz, Toczusiek napisał:

Nie? Napisałem krótką opinię w formie oburzenia, nikogo tu nie obraziłem. Skończ nabijać posty.

Słuchaj napisze jedno. Jesteś bezczelny i moim zdaniem nie powinieneś dostać ub ale o tym już zadecyduje Nesty bo on tu decyduje. A propos twojej "opini w formie oburzenia" to ty naucz się może odróżniać zwykłe obelgi od opinii , nawet z oburzeniem można to napisać normalnie a nie bez jakiegokolwiek szacunku do drugiego człowieka. Ja tutaj już skończyłem.

Opublikowano
Teraz, STYX (worrioR.) napisał:

Słuchaj napisze jedno. Jesteś bezczelny i moim zdaniem nie powinieneś dostać ub ale o tym już zadecyduje Nesty bo on tu decyduje. A propos twojej "opini w formie oburzenia" to ty naucz się może odróżniać zwykłe obelgi od opinii , nawet z oburzeniem można to napisać normalnie a nie bez jakiegokolwiek szacunku do drugiego człowieka. Ja tutaj już skończyłem.

Ale 27-letniemu moderatorkowi już nic o kulturze nie wypomnisz bo jesteś zwykłą myszką pod miotłą co boi się elicie serwerowej coś konstruktywnego napisać. Pal wroty stąd.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Toczusiek napisał:

Ale 27-letniemu moderatorkowi już nic o kulturze nie wypomnisz bo jesteś zwykłą myszką pod miotłą co boi się elicie serwerowej coś konstruktywnego napisać. Pal wroty stąd.

Jesteś smieszny i żałosny. Nie wypomnę nic Krystkowi bo dużo zrobił dla serwera dlatego jakieś pojedynczne odpały (o ile się takowe zdarzą) to można mu odpuścić.

Edit. A jak coś mam jakąś sprawę to ją rozwiązuje na drodze normalnej rozmowy lub w ostateczności skargi W NORMALNEJ FORMIE nie obrażając kogo popadnie.

Edytowane przez STYX (worrioR.)
Opublikowano
1 minutę temu, STYX (worrioR.) napisał:

Jesteś smieszny i żałosny. Nie wypomnę nic Krystkowi bo dużo zrobił dla serwera dlatego jakieś pojedynczne odpały (o ile się takowe zdarzą) to można mu odpuścić.

Mmmm ale lizanie odbytu jest milusie co? Boisz się skrytykować bo Ci banika da na serwerze? XD 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nieuargumentowana wypowiedź, to co piszesz już naprawdę podchodzi pod nabijanie postów. Skończ już mistrzu popisywać się przed administracją bo nic nie będziesz z tego miał :)

Opublikowano
Teraz, jasieeks napisał:

Mmmm ale lizanie odbytu jest milusie co? Boisz się skrytykować bo Ci banika da na serwerze? XD 

Po 1: Jak mam coś do kogoś to to mówię wprost.
Po 2: Więcej szcunku.

Opublikowano

Po 1: Jak mam coś do kogoś to to mówię wprost.
Po 2: Więcej szcunku.

Dla kogo? Dla mangozjeba polaczka z zawodówki? 

Opublikowano
Teraz, jasieeks napisał:

Dla kogo? Dla mangozjeba polaczka z zawodówki? 

Po 1: Nie czytam mang tylko oglądam tylko anime. I co cię obchodzą moje zainteresowania?
Po 2: Jakbyś chciał wiedzieć "polaczku" już dawno skończyłem Technikum Informatyczne.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności