SzopeeN Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam,przychodze do was z zapytaniem czy byłaby możliwość aby limit AWP na team został powiększony o jeszcze jedną. Myślę,że wielu graczy ucieszyłaby taka informacja. Co o tym myśli społeczność fragujemy?
Gravity Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Jak dla mnie to jest tyle VIPów, że 2 dla zwykłych graczy to by jakaś przesada była. Zabijasz jedną, a na jej miejsce pojawiają się 2 inne AWPy. Toszto masakra.
blndie Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zawieszony Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Tez mi się ten pomysł nie podoba. Po pierwsze i tak jest sporo vipów, więc nie brakuje tej broni w teamie, a po drugie mogłoby to zniechęcić jakieś pojedyncze osoby do kupna czy przedłużenia vipa (po co kupować vipa, skoro z dużym prawdopodobieństwem będzie się mieć awkę bez vipa?). Ja jestem za tym by jak najwięcej udogodnień było tylko dla vipów, bo to w pewnym sensie są osoby wyjątkowe, które płacą serwerowni za te przywileje w postaci np. więcej $ w grze, czy właśnie nieograniczonej możliwości kupna AWP. PS. Proszę o zamknięcie tematu, żeby nie robił się tutaj niepotrzebny spam.Notatka dla JeDi: Oj, przepraszam za ogromny błąd w użyciu nieprawidłowego słowa.
MaYu Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ten temat był już poruszany. Ilość AWP pozostaje bez zmian. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.