GeForce Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witajcie Wiem że community MTA to jeden wielki burdel,gówno,syf i toxic ale nie wiedziałem że ludzie są zdolni do czegoś takiego.Dziś dowiedzialem się od gracza @fake iż ktoś stworzył konto na pewnej stronie z wiadomymi celami profil i są tam moje prywatne które nie wiem jakim cudem się tam znalazły oraz kto je wstawił...Chciałbym żeby ten ktoś się przyznał oraz usunął to drogą rozumu a nie drogą sądową...zdjęć nie będę wam pokazywać ale znalazłem opis i macie go tutaj : Fajnie się bawicie tylko wiecie jakie są tego konsekwencje
Caffeina Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Banan nie pierdol sie z forum tylko napisz do wlascicieli strony o usuniecie ,,aukcji" oraz pojscie na policje i tyle
jarząb Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja żartowałem ziomek - look my name. /ps; nie wiedziałem że ktoś Cię wystawił.. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez jarząb 1
GeForce Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) 1 minutę temu, Memobrody napisał: Banan nie pierdol sie z forum tylko napisz do wlascicieli strony o usuniecie ,,aukcji" oraz pojscie na policje i tyle Nie chce nikomu robić problemów w tak młodym wieku bo community MTA to w 80% dzieci poniżej 16 lat więc nie chce żeby miały założoną kartotekę czy co tam i chce to załatwić polubownie...a jak nie to wiadomo Dodatkowo: napisałem do tej strony o usunięcie tego profilu i zobaczymy kiedy zniknie Ok. Administracja ten strony przekazała mi że zobaczą co i jak i usuną ten profil nie wiem czy ten śmieszek to czyta czy nie ale wiedz że takie żarty to dla Ciebie to nic..ale uwierz mi że drugi człowiek może nie wytrzymać presji i zrobić bardzo wiele prosiłbym o usunięcie/zamknięcie całego tematu i dziękuję za powiadomienie mnie o tej sprawie @fake Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez SexyBanan dodanie tekstu
h4x Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Looool na serwerze są spiny ale, że ktoś jest zdolny do takiego czegoś to się w głowie nie mieści... całe community mta
Właściciel GET Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Opublikowano 27 Sierpnia 2017 No cóż, a co ja mam powiedzieć? Słusznie napisałeś, że wiele osób robi drugiemu takie numery a nie zdają sobie sprawy, że to wpływa na psychikę drugiego człowieka i ten może posunąć się do rzeczy najgorszych. Jeśli się potwierdzi że to dotyczy Ciebie to spróbuję namierzyć te dane i mogę pomóc Ci iść z tym do prokuratury. Żadna policja tylko od razu do prokuratora. W tym tygodniu będę jechał do Bydgoszczy, gdyż wracam z wakacji, bo będę pismo składał przeciwko 3 osobom z naszego serwera. Moge jak chcesz to porozmawiać również z moim prawnikiem. Pozdrawiam 3
MentosToJa Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Może trzeba zadać sobie pytanie skąd to ma fake? Bo nie chce mi się wierzyć że przypadkowo to znalazł w internecie... 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Mentos ma trochę racji. Wiem co czujesz @SexyBanan, bo miałem podobnie. Ktoś się pode mnie podszywał na facebooku i pisał do ludzi BARDZO dziwne rzeczy. Sprawa skończyła się w domu delikwenta, na jego szczęście tylko w domu. Jeśli coś byś chciał pytać, pogadać o tym itp. to wiesz gdzie pisać.
GeForce Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dobra ludzie. Dziekuję za to że chcieliście pomóc w tym @[URLOP] Nesty ale porównałem te zdjęcia na spokojnie i są one TYLKO PODOBNE a ten cały Filip tam to zbieg okoliczności.Moje usprawiedliwienie to to że działałem pod wpływem emocji i napisalem już do tej strony jak to wygląda i konto wróci...przepraszam wszystkich za całe zajście i proszę o usunięcie wątku.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi