Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Wiem że community MTA to jeden wielki burdel,gówno,syf i toxic ale nie wiedziałem że ludzie są zdolni do czegoś takiego.Dziś dowiedzialem się od gracza @fake iż ktoś stworzył konto na pewnej stronie z wiadomymi celami profil i są tam moje prywatne które nie wiem jakim cudem się tam znalazły oraz kto je wstawił...Chciałbym żeby ten ktoś się przyznał oraz usunął to drogą rozumu a nie drogą sądową...zdjęć nie będę wam pokazywać ale znalazłem opis i macie go tutaj : 

Fajnie się bawicie tylko wiecie jakie są tego konsekwencje :)

sadsddsa.PNG

Opublikowano (edytowane)

Ja żartowałem ziomek - look my name.

/ps; nie wiedziałem że ktoś Cię wystawił..

Edytowane przez jarząb
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Memobrody napisał:

Banan nie pierdol sie z forum tylko napisz do wlascicieli strony o usuniecie ,,aukcji" oraz pojscie na policje i tyle

Nie chce nikomu robić problemów w tak młodym wieku bo community MTA to w 80% dzieci poniżej 16 lat więc nie chce żeby miały założoną kartotekę czy co tam i chce to załatwić polubownie...a jak nie to wiadomo

Dodatkowo: napisałem do tej strony o usunięcie tego profilu i zobaczymy kiedy zniknie :)

Ok.

Administracja ten strony przekazała mi że zobaczą co i jak i usuną ten profil ;) nie wiem czy ten śmieszek to czyta czy nie ale wiedz że takie żarty to dla Ciebie to nic..ale uwierz mi że drugi człowiek może nie wytrzymać presji i zrobić bardzo wiele ;) prosiłbym o usunięcie/zamknięcie całego tematu i dziękuję za powiadomienie mnie o tej sprawie @fake

Edytowane przez SexyBanan
dodanie tekstu
Opublikowano

Looool na serwerze są spiny ale, że ktoś jest zdolny do takiego czegoś to się w głowie nie mieści... całe community mta

• Właściciel
Opublikowano

No cóż, a co ja mam powiedzieć? Słusznie napisałeś, że wiele osób robi drugiemu takie numery a nie zdają sobie sprawy, że to wpływa na psychikę drugiego człowieka i ten może posunąć się do rzeczy najgorszych.

Jeśli się potwierdzi że to dotyczy Ciebie to spróbuję namierzyć te dane i mogę pomóc Ci iść z tym do prokuratury. Żadna policja tylko od razu do prokuratora. W tym tygodniu będę jechał do Bydgoszczy, gdyż wracam z wakacji, bo będę pismo składał przeciwko 3 osobom z naszego serwera. Moge jak chcesz to porozmawiać również z moim prawnikiem.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Może trzeba zadać sobie pytanie skąd to ma fake? Bo nie chce mi się wierzyć że przypadkowo to znalazł w internecie...

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mentos ma trochę racji. Wiem co czujesz @SexyBanan, bo miałem podobnie. Ktoś się pode mnie podszywał na facebooku i pisał do ludzi BARDZO dziwne rzeczy. Sprawa skończyła się w domu delikwenta, na jego szczęście tylko w domu. Jeśli coś byś chciał pytać, pogadać o tym itp. to wiesz gdzie pisać.

Opublikowano

Dobra ludzie.

Dziekuję za to że chcieliście pomóc w tym @[URLOP] Nesty ale porównałem te zdjęcia na spokojnie i są one TYLKO PODOBNE a ten cały Filip tam to zbieg okoliczności.Moje usprawiedliwienie to to że działałem pod wpływem emocji i napisalem już do tej strony jak to wygląda i konto wróci...przepraszam wszystkich za całe zajście i proszę o usunięcie wątku.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności