Skocz do zawartości

[KOSZ] CS i Win 7 - Pomóż Mordurowi^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co kupować płytę z winem, skoro możliwe, że jest ona, wraz ze sterownikami, na dysku? Poza tym, jakakolwiek zmiana systemu może wpłynąć na gwarancję. Taka instalka wcale nie jest trudna. Trzeba jednak zrobić sobie backup plików, bo najprawdopodobniej sformatuje dysk i zostawi jedną partycję... chyba, że przy zakupie było inaczej... Tak, czy owak przywraca do ustawień fabrycznych. Sprawdź, czy nie dasz rady jeszcze czegoś zrobić bez reinstalki systemu, np. zmienić opcje grafiki w configu, czy też jakieś inne zalecenia (np. Makona co do grafiki) itp.

Próbowałem wszystkiego w opacjach Grafiki Intel'u i nic,

Nie wiem o co Ci dokładnie chodzi z tą partycją ukrytą, mógłbyś wytłumaczyć?

btw. dobrze ktoś tam napisał. Jeżeli reinstalne windowsa, prawdopodobnie stracę gwarancję. A to jest laptop.

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mógłbyś podać model swojego laptopa?

Ogólnie poszukałem o tym dla laptopów Toshiba i napotkałem się ze stwierdzeniem, że laptopy te nie mają ukrytej partycji, ale instalka jest na dysku D w katalogu HDD Recovery. Ogólnie cały proces powinien być opisany w instrukcji obsługi laptopa, więc zapoznaj się z tym. W razie problemów, pytaj ;)

• 2 lata później...
  • 5 lat później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności