Mordur Opublikowano 14 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 14 Września 2012 Witam. Mam taki problem, iż, że, ponieważ, bo gdy odpalam sobie elegancko cs'a ze steama, gra się włącza (stoją dwaj goście na ekranie głównym gdzie pisze Find Serwer itp.) i nagle się wyłącza - W T F? Byłbym wdzięczny. PS: Pomóż staremu Mordurowi z cs-df!
CheRRy. Opublikowano 15 Września 2012 Zawieszony Opublikowano 15 Września 2012 Gdy gra Ci się wyłącza to wyskakuje jakiś komunikat?
Mordur Opublikowano 15 Września 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Września 2012 Gdy gra Ci się wyłącza to wyskakuje jakiś komunikat? Nie.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 16 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 Przedstaw specyfikację komputera. Zaktualizuj sterowniki lub jeżeli to nie pomoże to reinstalka windows.
Mordur Opublikowano 16 Września 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 Laptop Toshiba Klasyfikacja 4,2 indeks wydajnosci Procesor Intel Core i3 CPU M380 @ 2,53GHz RAM: 3GB Typ systemu: 64 bitowy system operacyjny windows 7 Grafika: zintegrowana karta graficzna IntelHD graphics
GoldenDragon Opublikowano 16 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 1.Wcześniej działało? 2.Próbowałeś zaktualizować sterowniki do karty graficznej? 3.Próbowałeś zainstalować ponownie CS'a?
Mordur Opublikowano 16 Września 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 1.Wcześniej działało? 2.Próbowałeś zaktualizować sterowniki do karty graficznej? 3.Próbowałeś zainstalować ponownie CS'a? 1. Nie działało odkąd mam laptopa 2. Tak, wszystko zaktualizowane 3. tak 3x
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 16 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 formatka? moze brakuje jakis biblotek w systemie...
Mordur Opublikowano 16 Września 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 formatka? moze brakuje jakis biblotek w systemie... Od razu mówię, że formatu nie zrobie, bo dostalem laptopa bez plytki windowsa w sklepie. Refresh! Chce się grać, ale ni ma jak;p
CheRRy. Opublikowano 16 Września 2012 Zawieszony Opublikowano 16 Września 2012 hmm, czyli bez formata raczej sobie nie pograsz, a nie możesz kupic jakiegos kompa do 100 zł i grac na nim? Cs na pewno Ci pójdzie :]
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 16 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 A może jakiś Twój znajomy posiada WIN'a? Popytaj się ,ponieważ w tej sytuacji nie widze innego wyjscia
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 16 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 formatka? moze brakuje jakis biblotek w systemie... Od razu mówię, że formatu nie zrobie, bo dostalem laptopa bez plytki windowsa w sklepie. Refresh! Chce się grać, ale ni ma jak;p Nie znasz nikogo kto by miał pirata win7 ?
GoldenDragon Opublikowano 16 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 16 Września 2012 Jeszcze jedno pytanko - próbowałeś uruchomić cs'a w zgodności z xp? Warto spróbować wszystkiego, jeżeli próbujemy się uchronić przed formatem ;)
Mordur Opublikowano 17 Września 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Września 2012 Jeszcze jedno pytanko - próbowałeś uruchomić cs'a w zgodności z xp? Warto spróbować wszystkiego, jeżeli próbujemy się uchronić przed formatem ;) próbowałem :| Nie chciałbym instalować pirata, bo lapka mam dopiero 2 miechy :|
GoldenDragon Opublikowano 17 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2012 Co do windowsa na lapku: skoro nie dostałeś płyty z instalką, to najprawdopodobniej masz ukrytą partycję. Sam instalowałem tak na lapku ojca. Sprawdź na googlach, czy się nie mylę, a jak nie będzie ci się chciało szukać metody instalacji z tej partycji, to służę pomocą ;)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 18 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Września 2012 Ja uwazam ze brak plyty windowsa to głupota ... ,) Sposobow na ile mozna uzyskac xp jest milion. Moze warto przejsc z win7 na xp. ,) na 7 mam zawieszki w CS ,)
GoldenDragon Opublikowano 18 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 18 Września 2012 Ale zauważ, że najprawdopodobniej (w zależności od serwisu), instalując inny system, straci gwarancję na lapka.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 18 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Września 2012 a no tak moze i tak ,) Moj komp ma ponad 7 lat wiec nie rozdrabniam sie nad systemem.
Makon Opublikowano 18 Września 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Września 2012 A nie możesz kupić płyty z winem ? Zobacz czy karta graficzna jest dobrze Z integrowana.
GoldenDragon Opublikowano 18 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 18 Września 2012 Po co kupować płytę z winem, skoro możliwe, że jest ona, wraz ze sterownikami, na dysku? Poza tym, jakakolwiek zmiana systemu może wpłynąć na gwarancję. Taka instalka wcale nie jest trudna. Trzeba jednak zrobić sobie backup plików, bo najprawdopodobniej sformatuje dysk i zostawi jedną partycję... chyba, że przy zakupie było inaczej... Tak, czy owak przywraca do ustawień fabrycznych. Sprawdź, czy nie dasz rady jeszcze czegoś zrobić bez reinstalki systemu, np. zmienić opcje grafiki w configu, czy też jakieś inne zalecenia (np. Makona co do grafiki) itp.
Rekomendowane odpowiedzi