Skocz do zawartości

[ODRZUCONY] Podanie na stałego bywalca - [Kalaumka]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Łukasz

Pochodzę z serwera: Mta Dayz
Od kiedy u nas grasz: od 16 kwietnia mam konto na forum lecz na serwerze gram dłużej
Za co cenisz naszą sieć: 1. Bardzo dobra Administracja jak i na serwerach i na forum. 2. Za bardzo dobre serwery do Mta i innych :P. 3. Częste Aktualizacje lub rożne dodatki na serwery są dodawane
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ często udzielam się na forum i chciałbym się wyróżniać 
Inne informacje o sobie: Mam na Imie Łukasz pochodzę z Województwa podkarpackiego z miasta Tarnobrzeg. Mam 3 koty i 1 psa. Uwielbiam słuchać muzyki (nie powiem jakiej bo jest ich dużo, lubie takie co wpadną mi do ucha :D). Uwielbiam grać w gry post-apokaliptyczne również w gry FPS.

Pozdrawiam Kalaumka

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do częstego udzielania się na forum - widzę sporo fal w Twojej aktywności. Masz dziurę w maju i czerwcu, raptem 15 lipca znów się zjawiłeś i dalej również w ciapki.

Pobądź solidnie z nami dłużej, udzielaj się na forum. Następnie złóż podanie ponownie - na pewno otrzymasz rangę. Na dzień dzisiejszy jestem na NIE.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony.

Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności