DuDSoNPL Opublikowano 2 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Października 2017 Nick: DuDSoN Login: DuDSoN Imię: Igor Wiek: 15 Twoje KDR: 0.72 jest niskie, ponieważ mam nowe konto Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: Codziennie po kilka godzin Od kiedy grasz na serwerze: Od około 2 tygodni (grałem też na starej edycji) Od kiedy grasz w DayZ: 3-4 lata Umiejętność pilotowania (0-10): 7 Umiejętność strzelania (0-10): 8-9 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 8 Znajomość mapy (0-10): 9-10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Tak W jakich grupach uczestniczyłeś?: AsD, ale grupa rozpadła się Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: Tak, jak najbardziej Kierowca czy strzelec ?: Raczej strzelec Opisz siebie w paru zdaniach: Jestem Igor mam 15 lat, lubię grać w koszykówkę oraz jeździć na rowerze gram w GTA San Andreas około 7 lat. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam
RivEk Opublikowano 2 Października 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 2 Października 2017 Dudson, wejdz na ts3, który Ci podam na pw.
AkiK1NG Opublikowano 19 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Października 2017 Nick: Aki Login: Aki Imię: Mateusz Wiek: 19 Twoje KDR: 1.80 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: na razie rzadko bo nie mam grupy i nie ma funu z gry Od kiedy grasz na serwerze: Od chyba maja Od kiedy grasz w DayZ: 3 lata Umiejętność pilotowania (0-10): 8 Umiejętność strzelania (0-10): po przerwie 7-8 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 4 Znajomość mapy (0-10): 8 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Jak będzie trzeba to może się coś znajdzie. W jakich grupach uczestniczyłeś?: FX (XD) Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: Ależ oczywiście. Kierowca czy strzelec ?: Strzelec Opisz siebie w paru zdaniach: Mam na imię Mateusz. Mieszkam w Łodzi i edukuje się. Lubię spożywać piwo marki "Wojak" oraz palić papieroski firmy "Chesterfield". Lubię spędzać czas z moimi kolegami aczkolwiek lubię sobie również pograć w gierki komputerowe. Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
RivEk Opublikowano 20 Października 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 20 Października 2017 Aki, na pw bedziesz mial ts3 wejdz dzis i pogadamy.
Melluś Opublikowano 22 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2017 Nick: Mello Login: yep Imię: Gerard Wiek: 14 za 2tyg 15 Twoje KDR 1.06 : Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3? TAK : Jak często grasz na serwie: po 1-4 godziny. Od kiedy grasz na serwerze: z 1,5 roku będzie : Od kiedy grasz w DayZ: 4 lata będzie Umiejętność pilotowania (0-10) 6/10 : Umiejętność strzelania (0-10 9/10 ): Umiejętność kierowania pojazdów (0-10) 7/10 : Znajomość mapy (0-10) 9/10 : Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie Tak ): W jakich grupach uczestniczyłeś? eX,SW : Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: Tak Kierowca czy strzelec ? Strzelec ale jestem też w miarę dobrym kierowcą : Opisz siebie w paru zdaniach: Jestem Gerard. Mam 14 lat za niedługo mam urodziny. Kocham piłkę nożną. Moją 2 pasją są gry komputerowe takie jak: MTA,CSGO.
RivEk Opublikowano 22 Października 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 22 Października 2017 Odpowiedz taka jakie wczesniejsze
RivEk Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 7 Listopada 2017 Rekrutacja nadal otwarta !!
EsCobaR Opublikowano 7 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2017 Nick: EsCobaR Login: EsCobaR Imię: Michał Wiek: 15 Twoje KDR 0.7 : Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3? TAK : Jak często grasz na serwie: 5+ godzin w weekendy po 10 Od kiedy grasz na serwerze: 5 miesięcy : Od kiedy grasz w DayZ: 4 lata Umiejętność pilotowania (0-10) 8 : Umiejętność strzelania (0-10 8 ): Umiejętność kierowania pojazdów (0-10) 7 : Znajomość mapy (0-10) 8 : Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie) Raczej tak ): W jakich grupach uczestniczyłeś? AT : Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: Tak Kierowca czy strzelec ? Raczej strzelec, a kierować też moge : Opisz siebie w paru zdaniach: Moją pasją są gry komputerowe CS;Go liga legend i MTA czasem popykam w GTA, Mam 15 lat niedługo 16 3 gimbaza hehe. No i widze ze jesteście ogarniętą grupą tak więc chciałbym dołączyć
RivEk Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 10 Listopada 2017 Escobar, masz na pw ts wbij okolo 15.00
KeFso Opublikowano 11 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2017 Nick:KeFso Login: Imię:Hubert Wiek:14 Twoje KDR1.00 : Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3? tak : Jak często grasz na serwie: 6 godzin weekendy po 8 Od kiedy grasz na serwerze: rok : Od kiedy grasz w DayZ: 3 lata Umiejętność pilotowania (0-10) 8 : Umiejętność strzelania (0-10) 8 : Umiejętność kierowania pojazdów (0-10) 7 : Znajomość mapy (0-10) 9 : Składki na ulepszanie bazy raczej tak : W jakich grupach uczestniczyłeś? sw : Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: tak Kierowca czy strzelec ? strzelec : Opisz siebie w paru zdaniach: Mam na imię hubert mam 14 lat lubię grać w gry komputerowe takie jak minecraft mta i metin 2 i również cs 1.6
RivEk Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 11 Listopada 2017 Kefso - Odrzucam powod: podałem na ts
RivEk Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 23 Listopada 2017 Rekrutacja zamknięta do resetu globalnego !
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi