AssaX Opublikowano 10 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 10 Września 2012 Nesty otóż, chciałem Cię przeprosić że nie potrzebnie Cię obwiniałem za to, że potraktowałeś źle Czarnego. Popełniłem błąd i chcę Ci to jakoś wynagrodzić o to tymi przeprosinami. Wątpię że je przyjmiesz ale są one złożone dla Ciebie. Sry .
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 10 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2012 Składasz je tylko po to aby dostać admina na Deathrunie? porażka.
Właściciel GET Opublikowano 10 Września 2012 Właściciel Opublikowano 10 Września 2012 Według mnie zbędne to jest, za późno i niepotrzebnie publicznie. Tak jak Ci już wyjaśniałem. Ja o tym zapomniałem, ale nie całkowicie. Cenie u ludzi jeśli pomyślą sami i starają się naprawić swój błąd, a nie po fakcie. Przeprosiny i tak czy siak już nic nie dadzą. Tyle w tym temacie.
Właściciel GET Opublikowano 25 Września 2015 Właściciel Opublikowano 25 Września 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi