beczer Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 5 minut temu, Ryzowsky napisał: Zobacz nagranie najpierw a potem pisz cos i nie pisz glupot. Lagi zaczely byc odczowalne mocnym stopniu dopiero 20min po akcji. Myśl sobie co chcesz,mi sie dyskutowac nie chce
MentosToJa Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Która to już osoba która czituje według Ciebie?
h4x Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 2 minuty temu, MentosToJa napisał: Która to już osoba która czituje według Ciebie? I na ch^j prowokujesz? Tym swoim filmikiem pokazałeś jakim jesteś sciek^^^ Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez h4x
MentosToJa Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Proszę Cie, od czasów kiedy zawitałem tu, Tommy sypał skargami to na mnie, to na kogoś innego, dzisiaj były potworne lagi, powinien się domyśleć że to mogło być spowodowane przez to... I z tej skargi nic nie będzie, bo Nesty sprawdzi co się dzisiaj działo na serwerze i wszystko się rozjaśni... dla niektórych.
RTommyCZ Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 15 minut temu, MentosToJa napisał: Proszę Cie, od czasów kiedy zawitałem tu, Tommy sypał skargami to na mnie, to na kogoś innego, dzisiaj były potworne lagi, powinien się domyśleć że to mogło być spowodowane przez to... I z tej skargi nic nie będzie, bo Nesty sprawdzi co się dzisiaj działo na serwerze i wszystko się rozjaśni... dla niektórych. Po pierwsze nie masz prawa się tu wypowiadać po drugie nie pisz tutaj o mnie bo to nie jest temat na to jak chcesz to napisz skarge. I się nie sypałem na ciebie skargami ale ok rozumiem masz zaburzenia.
MentosToJa Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie mam prawa się tu wypowiadać? Gdzie to pisze? Napisałem Co się dzisiaj stało i jak bardzo płaczesz gdy ktoś Cię zabije, każdy kto dzisiaj był na serwerze, na pewno odczuł lagi i nie chce mi się wierzyć, że jesteś taki głupi żeby nie pojąć tego, że owe ,,czity'' beczera nie były spowodowane przez wasze ,,galaretki'' czy ,,godmody'' tylko przez lagi. Jesteś liderem w pisaniu gówno skarg, tak jest tym razem, nie pogodziłeś się z porażką więc jak to za każdym razem bywa, szukasz przyczyny która usprawiedliwi twoje ch*jowe myślenie. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez MentosToJa
KRVPSKI Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 To niezłe haxy XD
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Wydaje mi się, że to przez lagi. Serwer jest jednym z większych, jak nie największym na tej scenie MTA:DayZ + MTA ma mocne zabezpieczenia. Prędzej w SAMP'ie można cheatować. To zapewne zwykłe lagi, a wy od razu ze skargą.
Rekomendowane odpowiedzi