Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć, ostatnio spotkałem się z ciekawym programem. Dzięki niemu możemy bez problemu grać w MTA (lub inne gry) na naszym telefonie. Dzisiaj przybliżę wam jak to zrobić. Pierwszym krokiem będzie wejście na stronę: http://remotrapp.com/#download i pobranie pliku na nasz komputer. Jeśli już to zrobimy wchodzimy na tą samą stronę na naszym telefonie i także pobieramy. Kolejnym krokiem będzie założenie konta. W tym celu wchodzimy w program na komputerze, zakładamy tam konto i logujemy się na telefonie. Następnie poprzez program na komputerze przechodzimy w zakładkę "Aplikacje" i "Pulpit" - przy pomocy programu odpalamy MTA i za pomocą zakładki "Edytuj interfejs" ustawiamy przyciski, które chcemy aby znalazły się na ekranie telefonu. Aby gra działała na telefonie komputer musi być cały czas włączony! Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez truthq 1
MnichuX Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Warto dodać, że takie bajery zazwyczaj wymagają stałego i co najważniejsze szybkiego łącza. Poza obrębem domowego wifi takie coś raczej nie wypali, toteż nie widzę też dobrego zastosowania dla takich programów, no chyba że ktoś lubi grać na przysłowiowym "kiblu" A no i chyba największa zmora tego typu bajeranckich programów - sterowanie. Chociaż może ktoś skorzysta z tego programu dzięki Tobie, ode mnie plus za chęci
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Tytuł jak z reklam mango zamiast mnie przyciągnać to zniechęcił. Można grać tak w wszystkie gry co masz na komputerze. Z własnego doświadczenia wiem, że znudzi się to po jakichś 30min. A ten napis na dole to po co taki mały? To nie jest umowa i lepiej, żeby gracze wiedzieli co jest wymagane.
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Fajna opcja
Właściciel GET Opublikowano 12 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 12 Marca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi