Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co do skargi - podpis zdecydowanie.

11 godzin temu, Mikell napisał:

To co Ja bym chciał tutaj napisać... Musiałbym dostać blokadę pisania na forum. Skargę zostawiam do rozpatrzenia bez większego komentarza. W takim razie jesteś pseudo-człowiekiem, bo zachowujesz się jak szympans. 

Pozdrawiam. 

Jakim chujem Ty kogokolwiek jedziesz, skoro sam za takie jechanie na serwerze wrzucasz mute'y? Cytując klasyk 'to już hipokryzja'. A swoim komentarzem w zasadzie pokazałeś swój poziom, mam nadzieję, że Klixer, czy ktokolwiek to będzie rozpatrywał zwróci na to uwagę. Użycie 'pseudo' w kontekście, w którym zrobił to arocky świadczy o tym, że chciał Ci w dosyć delikatny sposób przekazać, iż jesteś niekompetentny podczas pełnionej przez Ciebie funkcji. Ty natomiast przyrównałeś go do zwierzęcia, co jest po prostu samo zaoraniem, a sytuacja wydaję się aż śmieszna, abstrakcyjna, nie wiem nawet jak to nazwać. Z takim czymś się  po prostu nigdy nie spotkałemXD.

Edytowane przez coughboy
WielBond,
Nie pisz posta pod postem, używaj opcji "Edytuj"!
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@coughboy czy Skarga badz temat dotyczy Ciebie. 

Jesli chcial delikatnie napisac o umumiejetnosciach moderatora to lepiej brzmialoby "jestes niekompetentny jako moderator" anizeli "pseudomoderatorze". Adwokata raczej nikt nie potrzebuje. Nie rozumiem po co robic zadyme. Skarga napisana, poczekajmy na osoby "kompetentne".

Opublikowano
Teraz, JeDi napisał:

@coughboy czy Skarga badz temat dotyczy Ciebie. 

Jesli chcial delikatnie napisac o umumiejetnosciach moderatora to lepiej brzmibrzmialoby "jestes niekompetentny jako moderator" anizeli "pseudomoderatorze". Adwokata raczej nikt nie potrzebuje. Nie rozumiem po co robic zadyme. Skarga napisana, poczekajmy na osoby "kompetentne".

Tak, dotyczy mnie, bo działania tego moderatora dotknęły także mnie. Nie mam bladego pojęcia czemu mnie wyganiasz z tematu, skoro nie wiesz jak było i kto z czym jest powiązany.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności