Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

On już dawno zasłużył na dodanie go do czarnej listy, żeby miał perm muta :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Fakt, nie powinien tak napisać, ale za takie coś perm muta dawać ? 

Opublikowano

Prawdopodobnie jesteś z KK dlatego go bronisz, ale to nie zdarzyło się pierwszy raz, dobrze wiesz jaki jest

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oprócz tej sytuacji, nie zauważyłem, żeby NaHaju pisał jakiekolwiek obraźliwe treści na chacie, po za tym sądzę, że to co napisał miało być w formie żartu, ale to tylko moje zdanie. 

Opublikowano
Godzinę temu, System napisał:

Skarga na:  gracza
Twój nick podczas gry: System
Nick osoby posądzanej: .KK^draZ*-((     -    znany jako NaHaju (codziennie inny nick)
Dlaczego składasz skargę: Gracz codziennie wyzywa innych graczy, naskakuje na rodziców
Opis sytuacji: Jak to zawsze bywa, NaHaju wyzywa graczy, naskakując na rodziców. Typowe zachowanie 15latka :)
Dowód: 

Jakbyś zauważył VeVet.AWP obraził mnie , więc po prostu mu odpowiedziałem , mógł mnie nie wyzywać "NaHuju" . 

Po drugie co ty zmyślasz że    " Jak to zawsze bywa, NaHaju wyzywa graczy, naskakując na rodziców. Typowe zachowanie 15latka " Co jak zawsze bywa wyzywasz mnie pisząc JTCSS , NaHuju myślisz że to jest spoko, bo odszedłem z NIEPLI [śmieszny jesteś ] 

"Gracz codziennie wyzywa innych graczy, naskakuje na rodziców" ta codziennie takie bajki to możesz zmyślać komuś innemu . Owszem czasami złapie rage ale nie na pewno obrażam po rodzicach od razu.

.KK^draZ*-((     -    znany jako NaHaju (codziennie inny nick)  Co Cię to obchodzi ?  Jeśli Ci się  mój nick nie podoba to nie musisz grać na serwie . 

Ps. 

Jakbym był taki jak ty to był napisał Nestiemu na priv  na temat twojego moda  i co mi opowiadałeś ale tego nie zrobię . :)

1 godzinę temu, Uzillo napisał:

On już dawno zasłużył na dodanie go do czarnej listy, żeby miał perm muta :)

Uzillo jakbym miał dostać perm muta za takie coś to pół serwera by też dostało, jeszcze bardziej wulgarne słowa padają od innych ludzi :)

Opublikowano

NaHaju nie pogrążaj się, wyleciałes z niepli bo byłeś toksyczny. Perm mute jak nic. Ile razy każdemu z Niepli matkę ruchales? Zachowujesz się jak dziecko a niby masz 17 lat w co wątpię.

ps. Żeby matkę komuś ruchac, złap najpierw za cycka.

Opublikowano

Pisz śmiało chętnie się dowiem Twoich kłamstw;) Niech ktoś sprawdzi w logach kiedy napisałem NaHuju, dam sobie rękę uciąć, że NIGDY tak nie napisałem, a czemu Cię obraża JTCSS? Gdzie jest tu odwołanie od Ciebie? Zresztą sam ustawiłeś JTCSS i sam się sprzedałeś. Wielu graczy potwierdzi jak bardzo jesteś toksyczny i tutaj nic nie zmyślam.

Prawda boli.

Przykro mi..

Tak na prawdę to nie

Opublikowano
3 minuty temu, malyy napisał:

NaHaju nie pogrążaj się, wyleciałes z niepli bo byłeś toksyczny. Perm mute jak nic. Ile razy każdemu z Niepli matkę ruchales? Zachowujesz się jak dziecko a niby masz 17 lat w co wątpię.

ps. Żeby matkę komuś ruchac, złap najpierw za cycka.

Nie no NIEPLA to święta grupa oczywiście jak mnie wyzywaliście to co ? Sorry ty tego nie pamiętasz , zapomniałbym przecież ty święty jesteś.

5 minut temu, System napisał:

Wielu graczy potwierdzi jak bardzo jesteś toksyczny i tutaj nic nie zmyślam

Wielu graczy hmmmm ? z NIEPLI ? Pamiętaj Grupa to nie świadkowie . xD

No i Uzillo potwierdzi że jestem toksyczny [przeprosiłem go] :) 

1 godzinę temu, AkiK1NG napisał:

Ale ten skrinek nic nie pokazuje w sumie :V

No tak :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ahahaha sekta vs sekta
Poczekajmy aż Nesty/ Klixer wstawią pełne logi z tego, bo jak na razie ani jedna ani druga strona nie jest w jakimkolwiek stopniu wiarygodna.

17 minut temu, System napisał:

i sam się sprzedałeś

XD

Opublikowano

Jestem na tak za nadaniem kary dla tego użytkownika, ale nie aż takiej że doprowadziła ona by do perm mute. Dla mnie na jakieś 2-3 dni pozdrawiam.

Opublikowano
1 minutę temu, DeadLive napisał:

Jestem na tak za nadaniem kary dla tego użytkownika, ale nie aż takiej że doprowadziła ona by do perm mute. Dla mnie na jakieś 2-3 dni pozdrawiam.

Kolego. Nikogo nie interesuje za czym jesteś :) Nie jest się świadkiem ani nikim z administracji - nie wypowiadasz się :*

Opublikowano
3 minuty temu, DeadLive napisał:

Mam prawo do wypowiedzi jak każdy inny gracz fragujemy. :)

-Jeśli nie masz nic konkretnego lub merytorycznego do przekazania w temacie, nie pisz. :)

Opublikowano
2 minuty temu, System napisał:

Może nie świeży ale dowód to dowód

To nie on XD

Opublikowano
Teraz, AkiK1NG napisał:

To nie on XD

to był on ;) pisałem przecież, że on co chwile ma nowe nicki

Opublikowano
1 minutę temu, System napisał:

to był on ;) pisałem przecież, że on co chwile ma nowe nicki

Tak się składa że to mój kolega z grupy który już widnieje na czarnej listy

Opublikowano
1 minutę temu, AkiK1NG napisał:

Tak się składa że to mój kolega z grupy który już widnieje na czarnej listy

hahaha to niezły kolega, twój kolega też w Niepli grał z nami?

Opublikowano
Teraz, malyy napisał:

hahaha to niezły kolega, twój kolega też w Niepli grał z nami?

A gdzie napisałem że grał w Niepli przyjacielu serdeczny. Napisałem tylko że ten screenshot nic nie wnosi do sprawy. Czytanie ze zrozumieniem było już w podstawówce przecież.

Opublikowano
1 minutę temu, AkiK1NG napisał:

A gdzie napisałem że grał w Niepli przyjacielu serdeczny. Napisałem tylko że ten screenshot nic nie wnosi do sprawy. Czytanie ze zrozumieniem było już w podstawówce przecież.

Przyjacielu serdeczny, zauważ, że ma tag naszej grupy przed nickiem i do tego ktoś napisał "łatwo" a Haju odpowiedział to co odpowiedział, więc mylisz sie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności