Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 22 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 On już dawno zasłużył na dodanie go do czarnej listy, żeby miał perm muta 1
AkiK1NG Opublikowano 22 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Ale ten skrinek nic nie pokazuje w sumie :V
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 22 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Fakt, nie powinien tak napisać, ale za takie coś perm muta dawać ?
System Opublikowano 22 Lipca 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 22 Lipca 2017 Prawdopodobnie jesteś z KK dlatego go bronisz, ale to nie zdarzyło się pierwszy raz, dobrze wiesz jaki jest
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 22 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Oprócz tej sytuacji, nie zauważyłem, żeby NaHaju pisał jakiekolwiek obraźliwe treści na chacie, po za tym sądzę, że to co napisał miało być w formie żartu, ale to tylko moje zdanie.
Sandi Opublikowano 22 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Godzinę temu, System napisał: Skarga na: gracza Twój nick podczas gry: System Nick osoby posądzanej: .KK^draZ*-(( - znany jako NaHaju (codziennie inny nick) Dlaczego składasz skargę: Gracz codziennie wyzywa innych graczy, naskakuje na rodziców Opis sytuacji: Jak to zawsze bywa, NaHaju wyzywa graczy, naskakując na rodziców. Typowe zachowanie 15latka Dowód: Jakbyś zauważył VeVet.AWP obraził mnie , więc po prostu mu odpowiedziałem , mógł mnie nie wyzywać "NaHuju" . Po drugie co ty zmyślasz że " Jak to zawsze bywa, NaHaju wyzywa graczy, naskakując na rodziców. Typowe zachowanie 15latka " Co jak zawsze bywa wyzywasz mnie pisząc JTCSS , NaHuju myślisz że to jest spoko, bo odszedłem z NIEPLI [śmieszny jesteś ] "Gracz codziennie wyzywa innych graczy, naskakuje na rodziców" ta codziennie takie bajki to możesz zmyślać komuś innemu . Owszem czasami złapie rage ale nie na pewno obrażam po rodzicach od razu. .KK^draZ*-(( - znany jako NaHaju (codziennie inny nick) Co Cię to obchodzi ? Jeśli Ci się mój nick nie podoba to nie musisz grać na serwie . Ps. Jakbym był taki jak ty to był napisał Nestiemu na priv na temat twojego moda i co mi opowiadałeś ale tego nie zrobię . 1 godzinę temu, Uzillo napisał: On już dawno zasłużył na dodanie go do czarnej listy, żeby miał perm muta Uzillo jakbym miał dostać perm muta za takie coś to pół serwera by też dostało, jeszcze bardziej wulgarne słowa padają od innych ludzi
KRVPSKI Opublikowano 22 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 NaHaju nie pogrążaj się, wyleciałes z niepli bo byłeś toksyczny. Perm mute jak nic. Ile razy każdemu z Niepli matkę ruchales? Zachowujesz się jak dziecko a niby masz 17 lat w co wątpię. ps. Żeby matkę komuś ruchac, złap najpierw za cycka.
System Opublikowano 22 Lipca 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 22 Lipca 2017 Pisz śmiało chętnie się dowiem Twoich kłamstw Niech ktoś sprawdzi w logach kiedy napisałem NaHuju, dam sobie rękę uciąć, że NIGDY tak nie napisałem, a czemu Cię obraża JTCSS? Gdzie jest tu odwołanie od Ciebie? Zresztą sam ustawiłeś JTCSS i sam się sprzedałeś. Wielu graczy potwierdzi jak bardzo jesteś toksyczny i tutaj nic nie zmyślam. Prawda boli. Przykro mi.. Tak na prawdę to nie
Sandi Opublikowano 22 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 3 minuty temu, malyy napisał: NaHaju nie pogrążaj się, wyleciałes z niepli bo byłeś toksyczny. Perm mute jak nic. Ile razy każdemu z Niepli matkę ruchales? Zachowujesz się jak dziecko a niby masz 17 lat w co wątpię. ps. Żeby matkę komuś ruchac, złap najpierw za cycka. Nie no NIEPLA to święta grupa oczywiście jak mnie wyzywaliście to co ? Sorry ty tego nie pamiętasz , zapomniałbym przecież ty święty jesteś. 5 minut temu, System napisał: Wielu graczy potwierdzi jak bardzo jesteś toksyczny i tutaj nic nie zmyślam Wielu graczy hmmmm ? z NIEPLI ? Pamiętaj Grupa to nie świadkowie . xD No i Uzillo potwierdzi że jestem toksyczny [przeprosiłem go] 1 godzinę temu, AkiK1NG napisał: Ale ten skrinek nic nie pokazuje w sumie :V No tak
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 22 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Ahahaha sekta vs sekta Poczekajmy aż Nesty/ Klixer wstawią pełne logi z tego, bo jak na razie ani jedna ani druga strona nie jest w jakimkolwiek stopniu wiarygodna. 17 minut temu, System napisał: i sam się sprzedałeś XD
DeadLive Opublikowano 22 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Jestem na tak za nadaniem kary dla tego użytkownika, ale nie aż takiej że doprowadziła ona by do perm mute. Dla mnie na jakieś 2-3 dni pozdrawiam.
ST1CK3R Opublikowano 22 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 1 minutę temu, DeadLive napisał: Jestem na tak za nadaniem kary dla tego użytkownika, ale nie aż takiej że doprowadziła ona by do perm mute. Dla mnie na jakieś 2-3 dni pozdrawiam. Kolego. Nikogo nie interesuje za czym jesteś Nie jest się świadkiem ani nikim z administracji - nie wypowiadasz się
DeadLive Opublikowano 22 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Mam prawo do wypowiedzi jak każdy inny gracz fragujemy.
ST1CK3R Opublikowano 22 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 3 minuty temu, DeadLive napisał: Mam prawo do wypowiedzi jak każdy inny gracz fragujemy. -Jeśli nie masz nic konkretnego lub merytorycznego do przekazania w temacie, nie pisz.
AkiK1NG Opublikowano 22 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 2 minuty temu, System napisał: Może nie świeży ale dowód to dowód To nie on XD
System Opublikowano 22 Lipca 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 22 Lipca 2017 Teraz, AkiK1NG napisał: To nie on XD to był on pisałem przecież, że on co chwile ma nowe nicki
AkiK1NG Opublikowano 22 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 1 minutę temu, System napisał: to był on pisałem przecież, że on co chwile ma nowe nicki Tak się składa że to mój kolega z grupy który już widnieje na czarnej listy
KRVPSKI Opublikowano 22 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 1 minutę temu, AkiK1NG napisał: Tak się składa że to mój kolega z grupy który już widnieje na czarnej listy hahaha to niezły kolega, twój kolega też w Niepli grał z nami?
AkiK1NG Opublikowano 22 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Teraz, malyy napisał: hahaha to niezły kolega, twój kolega też w Niepli grał z nami? A gdzie napisałem że grał w Niepli przyjacielu serdeczny. Napisałem tylko że ten screenshot nic nie wnosi do sprawy. Czytanie ze zrozumieniem było już w podstawówce przecież.
KRVPSKI Opublikowano 22 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 1 minutę temu, AkiK1NG napisał: A gdzie napisałem że grał w Niepli przyjacielu serdeczny. Napisałem tylko że ten screenshot nic nie wnosi do sprawy. Czytanie ze zrozumieniem było już w podstawówce przecież. Przyjacielu serdeczny, zauważ, że ma tag naszej grupy przed nickiem i do tego ktoś napisał "łatwo" a Haju odpowiedział to co odpowiedział, więc mylisz sie.
Rekomendowane odpowiedzi