Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Trust ツ napisał:

Prawda, jestem na NIE maksymalnie to skrócić bana do 14 dni, tutaj nie ma miejsca na dziecinade.

Mowisz prawde, ale każdy może się zdenerwować i powiedzieć coś głupiego. Z tego co wiem to po rodzicach akurat on nie wyzywa, ponieważ gram z nim i jest ogarnięty, no ale wtedy wybuchł. 

Dał bym chłopakowi szansę jeszcze.

Opublikowano
2 minuty temu, Walezenka napisał:

Dlaczego wstawiasz screeny nie powiązane ze sprawą ? Czy to skarga na bb czy odwołanie jednego z moich ludzi ? No chyba to 2... gościu, to nie ma nic na ognistego tylko cichego, veveta. Dziękuję... przypominam, że dostali za to mute.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale dymy.

Po co wy się tu kłócicie itp. skoro i tak sprawę rozwiąże @KliXeR. On jest tu poszkodowany, bo Ty go zwyzywałeś. Masz szczęście, że Klixer jest łagodniejszy od Nesty'ego.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przestańcie tutaj spamować. Nawywijałes, napisałeś odwołanie, to teraz grzecznie czekaj. A kolegom dziękujemy za wypowiedzi, ale basta. Sprawa dotyczy Ognistego i administracji. Nic po Waszym spamie tutaj.

Opublikowano

Ja jestem na nie.

Trzeba wiedzieć co się pisze...pierwsze coś robisz a potem myslisz

Opublikowano
2 minuty temu, SexyBanan napisał:

Ja jestem na nie.

Trzeba wiedzieć co się pisze...pierwsze coś robisz a potem myslisz

A ty nigdy nie miałeś żalu co zrobiłeś ja cie pamiętam gdy wcześniej grałeś i tez nie byleś jak złoto, I tak wiedziałem co pisze ale przyznałem że to jest dziadzine.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności