Vitaminek Opublikowano 18 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Imię: MaciejWiek: 23 Pochodzę z serwera: DD2Od kiedy u nas grasz: 2014 rokuZa co cenisz naszą sieć: za trwałość i dbałośćDlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ z sentymentem wracam do Fragujemy i sądzę że warto być z Wami do końca mojego lub waszego Szanuje Waszą prace a przede wszystkim Sądze że jest to najlepszy serwer.Inne informacje o sobie: Wstąpiłem do armii. Stąd inicjatywa by zostać stałym bywalcem i nie rozstawać sie z Wami na stałe, a wieczorkami wstąpić na kilka partyjek. Sport moją pasją, kto mnie zna ten wie czasem wypić i pobawić też nie zaszkodzi Edytowane 18 Lipca 2017 przez Vitaminek 1
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 18 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 18 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi