MnichuX Opublikowano 14 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) [-] Luźna atmosfera [-] Baza na stałe [-] Aktywny udział na resetach pojazdów [-] Jesteśmy ekipą która gra na serwerach MTA DayZ od ponad 3 lat [-] Brak podziału na ważnego i ważniejszego członka ekipy [-] Minimum 16 lat [-] Dobra znajomość mapy [-] Używanie Discorda do komunikacji (można go używać w przeglądarce) [-] Dystans do siebie i innych [-] Aktywność [Leader] Strazak [Subleader] Mnichu [Subleader] Bali [Członek] PanDebil [Członek] Debilos [Członek] NieZnamCie [Członek] X-D/Kidraman [Członek] JohnFender Wzór podania Aktualny nick: Login: Wiek: Krótki opis siebie: Od kiedy grasz w MTA DayZ?: Od kiedy grasz na serwerze?: Jak często jesteś dostępny?: Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: [UWAGA] Po pomyślnym rozpatrzeniu podania wybrane osoby będą poddane kilkudniowemu okresowi próbnemu! Zapraszamy do składania podań! Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez MnichuX 1
Melluś Opublikowano 15 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2017 Aktualny nick: Sm4rt Login: yep Wiek 14 lat Krótki opis siebie Uczęszczam do gimnazjum sportowego Interesuję się grami FPS Kocham piłkę nożną : Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 5 lat Od kiedy grasz na serwerze? od roku : Jak często jesteś dostępny? codziennie przez 1-5 godzin : Czy byłeś w innych grupach? Tak Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? Byłem w KT i w KvK. Z KT było tak że byłem u nich 2 miechy i Mikell wyrzucił mnie za nic a nawet nie rozmawiałem. KvK sam odszedłem bo nie chciało mi się grać we 2 Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda Posiadam i nie przeszkadza ?: Określ swoje umiejętności [Strzelanie, 9.5/10 Kierowanie pojazdów 6/10 , pilot helikoptera 7/10 , pilot Dodo 1-10]: 6/10
MnichuX Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2017 Godzinę temu, Monek.Mchlk napisał: : Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 5 lat Od kiedy grasz na serwerze? od roku W podaniu do BB napisałeś że w DayZ grasz 4 lata, tu napisałeś że 5. W podaniu do KK natomiast napisałeś że na serwerze grasz od 2 lat, tu znowu tylko rok. Jak już chcesz kłamać to zrób to porządnie, odrzucam. 3
Dzejsoon Opublikowano 15 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2017 Aktualny nick: Kalaumek Login: kamaczek Wiek: 14 lat Krótki opis siebie: jestem miła,spokojną osobą mam dystant do siebie uwielbiam gry typu Dayz Od kiedy grasz w MTA DayZ?: około 1 roku Od kiedy grasz na serwerze?: okolo 4miesiące Jak często jesteś dostępny?: od 1 do 5 godzin Czy byłeś w innych grupach?: Tak Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?: Byłem w KT, MIB i PB w KT przestałem grać w Dayz bo miałem przerwę i mnie wywalili, w MIB sam wyszedłem a PB mnie wyrzucili za nic Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: posiadam to musiałbym pobrać ;/ Określ swoje umiejętności Strzelanie: 8/10 Kierowanie pojazdów: 8/10 pilot helikoptera: 7/10 pilot Dodo: 6/10
Kuli:D Opublikowano 16 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2017 Aktualny nick:Puf<3 Login:Kuli:D Wiek:17 Krótki opis siebie:Jestem filip mam 17 lat gram w dayz od 6 lat jestem doświadczonym graczem na codzień zajmuje sie akrobatyka 3Run Od kiedy grasz w MTA DayZ?:6 lat Od kiedy grasz na serwerze?:od 2 edycji Jak często jesteś dostępny?: codziennie Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?:Zazwyczaj sam odchodziłem bo grupy sie rozpadały. Grupy w których grałem: Scota (tutaj wywalono nie z okresu próbnego najwidoczniej nie spełniałem wymagań kd 10.0 ... XD ), PT,TP i dużo by wymieniać ale są to grupy w których mi się najlepiej grało Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?:Właśnie pobrałem więc sie okaże Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]:7-10 , 6,10 , 8,10 , Dodo nie lubię latać xd
MnichuX Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) @Kuli:D Przyjęty na okres próbny, na pw wysłałem zaproszenie na kanał. Okres próbny zakończony niepowodzeniem. Powód: Dołączenie do innej ekipy podczas okresu próbnego. Edytowane 19 Lipca 2017 przez MnichuX
MatizHERe Opublikowano 17 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2017 Aktualny nick: Zgredzik Login: Zgredzik Wiek: 16 Krótki opis siebie: Mam na imię Mateusz ,uczęsczam do 3 klasy Gimnazjum.Z natury jestem pomocną,miłą i spokojną osobą.Pochodzę z Francji .Jestem średniego wzrostu,mam niebieskie oczy,ciemne włosy i nie boje się żadnych wyzwań.W wolnych chwilach lubię grać na komputerze,chodzić na siłownie i uprawiać różnego rodzaju sport.Słucham każdej muzyki jaka wpadnie w ucho.Mam dystans do siebie jak i innych.Potrafię zachować się w każdej sytuacji.Gdy występuje jakiś konflikt zawsze postępuje tak aby obie strony wyniosły z niego zysk.Piszę dokładnie lecz czasem zdarzają mi się drobne błędy. Od kiedy grasz w MTA DayZ?: od prawie 3lat Od kiedy grasz na serwerze?: kiedys grałem mega długo ale bez ekipy było nudno teraz wróciłem i będzie często Jak często jesteś dostępny?: jeśli się dostane to nawet 5-7h Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?: Byłem w jednej Grupie nie pamietam nazwy odszedłem ze swojej woli, odszedłem ponieważ nie wiedzieli co to kultura i zachowanie. Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Mam sprawny mikrofon a Discorda musiałbym pobrać Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: Strzelanie mam dobre nie powiem umiejętności mam, kierowanie 8-10 , Pilotowanie bardzo dobre zazwyczaj latam niż jeżdżę a pilotowanie dodo nic trudnego dla chcącego wszystkiego mozna sie nauczyć Pozdrawiam całą Grupę EBE EBE. //Zgredzik
MnichuX Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) @MatizHERePrzyjęty na okres próbny, na pw wysłałem zaproszenie na kanał. Okres próbny zakończony niepowodzeniem. Powód: Brak aktywności Edytowane 21 Lipca 2017 przez MnichuX
strazak Opublikowano 17 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2017 @Bali przyjęty na okres próbny, na pw zostanie wysłane zaproszenie na kanał.
MnichuX Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) @BaliPrzyjęty na okres próbny, na pw wysłałem zaproszenie na kanał. Okres próbny zakończony pomyślnie! *Rekrutacja zamknięta, dziękujemy za składanie podań!* Rekrutacja ponownie otwarta, zapraszamy do składania podań! Edytowane 27 Lipca 2017 przez MnichuX
Mawi Opublikowano 29 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2017 Aktualny nick: Mawi Login: Mawi Wiek: 15 (uważam, że jestem na tyle dojrzały, aby dołączyć do waszej grupy) Krótki opis siebie: Mam na imię Mikołaj. Mieszkam w województwie Mazowieckim. Lubię oglądać filmy, anime oraz grać w gry. Gram w gry takie jak: Cs:go, MTA, Rust, LoL oraz Gta V. Słucham głownie amerykańskiego rapu. Jestem osobą w miarę spokojną, pomocną, aktywną na serwerze i staram się być miły dla innych osób, ale nie każdy mi na to pozwala. Interesuję się Informatyką, planuję zostać w przyszłości programistą. Lubię nowe wyzwania, te mniejsze oraz większe. Jeśli chodzi o ortografię, oceniam ją w skali 9/10. Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 4 lata z przerwami Od kiedy grasz na serwerze?: Od ok 6 miesięcy. Gram pod nowym nickiem. Jak często jesteś dostępny?: W wakacje, mogę grać od rana do nocy, lecz, często wychodzę na dwór o 20:00 lub 21:00 wracam, wracam z dworu przed 1:00. Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? Pod starym nickiem byłem w wielu grupach, w większości odchodziłem sam, ponieważ nie podobała mi się atmosfera w grupach. Aktualnie szukam grupy na stałe lub na długi okres. Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Mam sprawny mikrofon i nie przeszkadza mi używanie Discorda Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: Strzelanie - 8,5 /10, Kierowanie - 7,5/10, Pilot helikoptera - 9/10, Pilot Dodo - 8/10. Jeśli się dostane, będę się starał, aby grupa była ze mnie zadowolona. Pozdrawiam Mawi
strazak Opublikowano 29 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2017 @Mawi przyjęty na okres próbny, na pw zostanie wysłane zaproszenie na kanał.
Dzejsoon Opublikowano 29 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Aktualny nick: Dzejson Login: Kalaumek Wiek: 14 Krótki opis siebie: Mam na imie Łukasz. Chodzę do gimnazjum nr.3 w Tarnobrzegu.Uwielbiam grać w mod mta i na serwerach post apokaliptycznych. Jestem dojrzałą osobą, mam duzy dystans do siebie, mam duze poczucie humoru. Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 1 rok z przerwami Od kiedy grasz na serwerze?: okolo 5 miesięcy z przerwami. Miałem inne konto lecz nie pameitam hasla i musialem założyć nowe Jak często jesteś dostępny?: Codziennie od 1 do 5 godzin. Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? Byłem w Pb,Kt,SITE,RcV,MIB w Pb wywalili mnie za nic nie podali powodu, Kt mialem przerwe w Dayz, SITE wyszedłemm bo jakies głupie zasady weszły, RcV wyszedłem bo same dzieci, MiB wyszedłem bo nie pasowali mi ludzie Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Sprawny mikrofon mam oczywiście lecz musiałbym pobrać Discorda ale nie przeszkadza mi to Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: Strzelanie - 8 /10, Kierowanie - 8/10, Pilot helikoptera - 9/10, Pilot Dodo - 7/10. Pozdrawiam Dzejson Edytowane 29 Lipca 2017 przez Kalaumka nie dopisałem jednego, podalem zly login ;/ ...
Kinger Opublikowano 29 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2017 Aktualny nick: Kinder Login: Kinger Wiek: 16 Krótki opis siebie: Mam na imię Oskar, pochodzę z krakówa, aktualnie mieszkam w szwecji, od 8 roku życia trenuje MMA oraz BOX, w wolnej chwili jadę z ojcem na rybki, lub gram na kompie Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 1-2 lat Od kiedy grasz na serwerze?: 13-14dni ostatnio roku temu grałem Jak często jesteś dostępny?: Codziennie Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?: Byłem w RcV, Niestety tam była sama Patologia dzieci 12+ wyzywają rodziców, w SITE tez byłem ale upada więc szukam nowe grupy do gry Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Tak, posiadam mikrofon i nie przeszkadza mi używanie Discorda. Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 9-10]: Strzelanie - 9-10, Kierowanie - 09/10, 1
John. Opublikowano 29 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2017 Aktualny nick: JohN Login: Johanno Wiek: 18 Krótki opis siebie: Na imię mam Radosław, pochodzę z miasta o wspaniałej historii a mianowicie z Krakowie. Uczęszczam tam do szkoły oraz rozwijam w nim swoje pasje, jakimi są programowanie(C++,HTML,CSS), architektura, elektronika. Nie cierpię obrażania ludzi w moim otoczeniu, wolę pomóc osobie niż ją obrazić z byle powodu. Jestem ogromnym patriotom, kocham swoją ojczyznę za wspaniałą historie, geniuszy i za cały ogół Rzeczposolitej. Od kiedy grasz w MTA DayZ?: Od roku, lecz wcześniej grałem nie na poważnie na randomowych serwerach. Od kiedy grasz na serwerze?: Ok. 2 miesiące. Jak często jesteś dostępny?: Codziennie, mogę spędzić do 10h czasu online. Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?: Otóż byłem w trzech teamach a mianowicie: JH,NzB,SiTe. Nie zostałem z żadnego z nich wydalony lecz sam odszedłem z powodu rozpadu grupy. Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Oczywiście. Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: Strzelanie: 8/10 Kierowanie pojazdów: 7/10 pilot helikoptera: 9/10 pilot Dodo: 9/10 1
Bukaj2704 Opublikowano 29 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2017 Aktualny nick:#66cc33Bukaj Login:Bukaj2704 Wiek:16 Krótki opis siebie:Cześć jestem Kuba interesuje się Motorzacją Jestem typem człowieka który łatwo się denerwuje ale nie okazuje tego. Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 2 Lata z przerwami Od kiedy grasz na serwerze?: 2 miesiące Jak często jesteś dostępny?: Jestem bardzo aktywną osobą Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? WML SITE BB Sam wyszedłem z tych grup Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Oczywiście Określ swoje umiejętności [Strzelanie, 6/10 Kierowanie pojazdów,7/10 pilot helikoptera,8/10 pilot Dodo 1-10]:5/10 Coś ode mnie : W grze wole lootować niż strzelać się więc był bym tym co przynosi itemy i magi
strazak Opublikowano 29 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2017 @Bukaj2704 przyjęty na okres próbny, na pw zostanie wysłane zaproszenie na kanał.
OzonexUs Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Aktualny nick: OzonexUs Login: OzonexUs Wiek: 18 Krótki opis siebie: Opisz siebie w paru zdaniach: Nazywam się Paweł mam 18 lat. Z charakteru jestem osobą cierpliwą spokojną i chętną do pomocy, może trochę nieśmiałą. Jestem zainteresowany IT dlatego też uczę się w tym kierunku, w Wrześniu będę zaczynał 4 klasę technikum.Grupa której byłem założycielem rozpadła się i aktualnie poszukuję grupy w której mógłbym poznać nowych ludzi i miło spędzić czas. Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 3 lata Od kiedy grasz na serwerze?: 74:09 Jak często jesteś dostępny?: codziennie 1-2 h Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? Site (STM) (lider) Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Tak posiadam i nie przeszkadza Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: 8/10 9/10 9/10 7/10
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi