Skocz do zawartości

[KOSZ] EBE EBE - Rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

vgie2NX.jpg

Zdd65Hf.png

[-] Luźna atmosfera

[-] Baza na stałe

[-] Aktywny udział na resetach pojazdów

[-] Jesteśmy ekipą która gra na serwerach MTA DayZ od ponad 3 lat

[-] Brak podziału na ważnego i ważniejszego członka ekipy

e3KBhtL.png

[-] Minimum 16 lat 

[-] Dobra znajomość mapy

[-] Używanie Discorda do komunikacji (można go używać w przeglądarce)

[-] Dystans do siebie i innych

[-] Aktywność 

Da4mfFx.png

[Leader] Strazak

[Subleader] Mnichu

[Subleader] Bali

[Członek] PanDebil

[Członek] Debilos

[Członek] NieZnamCie

[Członek]  X-D/Kidraman

[Członek]  JohnFender

Wzór podania

Aktualny nick:
Login:
Od kiedy grasz w MTA DayZ?:
Od kiedy grasz na serwerze?:
Jak często jesteś dostępny?:
Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?
Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?:
Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]:

[UWAGA] Po pomyślnym rozpatrzeniu podania wybrane osoby będą poddane kilkudniowemu okresowi próbnemu!

Zapraszamy do składania podań!

Edytowane przez MnichuX
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
  • Aktualny nick: Sm4rt
  • Login: yep
  • Wiek 14 lat
  • Krótki opis siebie Uczęszczam do gimnazjum sportowego
  • Interesuję się grami FPS
  • Kocham piłkę nożną
  • : Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 5 lat
  • Od kiedy grasz na serwerze? od roku
  • : Jak często jesteś dostępny? codziennie przez 1-5 godzin
  • : Czy byłeś w innych grupach?  Tak
  • Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? Byłem w KT i w KvK. Z KT było tak że byłem u nich 2 miechy i Mikell wyrzucił mnie za nic a nawet nie rozmawiałem.
  • KvK sam odszedłem bo nie chciało mi się grać we 2
  • Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda Posiadam i nie przeszkadza
  • ?: Określ swoje umiejętności
  • [Strzelanie,  9.5/10
  • Kierowanie pojazdów 6/10
  • , pilot helikoptera 7/10
  • , pilot Dodo 1-10]: 6/10
Opublikowano
Godzinę temu, Monek.Mchlk napisał:
  • : Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 5 lat
  • Od kiedy grasz na serwerze? od roku

W podaniu do BB napisałeś że w DayZ grasz 4 lata, tu napisałeś że 5. W podaniu do KK natomiast napisałeś że na serwerze grasz od 2 lat, tu znowu tylko rok. 

Jak już chcesz kłamać to zrób to porządnie, odrzucam.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Aktualny nick: Kalaumek

Login: kamaczek

Krótki opis siebie: jestem miła,spokojną osobą mam dystant do siebie uwielbiam gry typu Dayz

Od kiedy grasz w MTA DayZ?: około 1  roku

Od kiedy grasz na serwerze?: okolo 4miesiące 

Jak często jesteś dostępny?: od 1 do 5 godzin

Czy byłeś w innych grupach?:  Tak

Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?: Byłem w KT, MIB i PB w KT przestałem grać w Dayz bo miałem przerwę i mnie wywalili, w MIB sam wyszedłem a PB mnie wyrzucili za nic

Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: posiadam to musiałbym pobrać ;/

Określ swoje umiejętności

Strzelanie: 8/10

Kierowanie pojazdów: 8/10

pilot helikoptera: 7/10

pilot Dodo: 6/10

Opublikowano

Aktualny nick:Puf<3

Login:Kuli:D

Wiek:17 Krótki opis siebie:Jestem filip mam 17 lat gram w dayz od 6 lat jestem doświadczonym graczem na codzień zajmuje sie akrobatyka 3Run 

Od kiedy grasz w MTA DayZ?:6 lat

Od kiedy grasz na serwerze?:od 2 edycji

Jak często jesteś dostępny?: codziennie

Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?:Zazwyczaj sam odchodziłem bo grupy sie rozpadały. 

Grupy w których grałem: Scota (tutaj wywalono nie z okresu próbnego najwidoczniej nie spełniałem wymagań kd 10.0 ... XD ), PT,TP i dużo by wymieniać ale są to grupy w których mi się najlepiej grało :D 

Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?:Właśnie pobrałem więc sie okaże

Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]:7-10 , 6,10 , 8,10 , Dodo nie lubię latać xd 

Opublikowano (edytowane)

@Kuli:D Przyjęty na okres próbny, na pw wysłałem zaproszenie na kanał.

Okres próbny zakończony niepowodzeniem. Powód: Dołączenie do innej ekipy podczas okresu próbnego.

Edytowane przez MnichuX
Opublikowano

Aktualny nick:  Zgredzik

Login:  Zgredzik

Krótki opis siebie: Mam na imię Mateusz ,uczęsczam do 3 klasy Gimnazjum.Z natury jestem pomocną,miłą i spokojną osobą.Pochodzę z Francji .Jestem średniego wzrostu,mam niebieskie oczy,ciemne włosy i nie boje się żadnych wyzwań.W wolnych chwilach lubię grać na komputerze,chodzić na siłownie i uprawiać różnego rodzaju sport.Słucham każdej muzyki jaka wpadnie w ucho.Mam dystans do siebie jak i innych.Potrafię zachować się w każdej sytuacji.Gdy występuje jakiś konflikt zawsze postępuje tak aby obie strony wyniosły z niego zysk.Piszę dokładnie lecz czasem zdarzają mi się drobne błędy.

Od kiedy grasz w MTA DayZ?:  od prawie 3lat 

Od kiedy grasz na serwerze?:  kiedys grałem mega długo ale bez ekipy było nudno :/ teraz wróciłem i będzie często

Jak często jesteś dostępny?: jeśli się dostane to nawet 5-7h

Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?: Byłem w jednej Grupie nie pamietam nazwy odszedłem ze swojej woli, odszedłem ponieważ nie wiedzieli co to kultura i zachowanie.

Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Mam sprawny mikrofon a Discorda musiałbym pobrać :)

Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: Strzelanie mam dobre nie powiem umiejętności mam, kierowanie 8-10 , Pilotowanie bardzo dobre zazwyczaj latam niż jeżdżę a pilotowanie dodo nic trudnego dla chcącego wszystkiego mozna sie nauczyć :) 

Pozdrawiam całą Grupę EBE EBE.  //Zgredzik

Opublikowano (edytowane)

@MatizHERePrzyjęty na okres próbny, na pw wysłałem zaproszenie na kanał.

Okres próbny zakończony niepowodzeniem. Powód: Brak aktywności

Edytowane przez MnichuX
Opublikowano (edytowane)

@BaliPrzyjęty na okres próbny, na pw wysłałem zaproszenie na kanał.

Okres próbny zakończony pomyślnie!

*Rekrutacja zamknięta, dziękujemy za składanie podań!*

Rekrutacja ponownie otwarta, zapraszamy do składania podań!

Edytowane przez MnichuX
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualny nick: Mawi

Login: Mawi

Wiek: 15 (uważam, że jestem na tyle dojrzały, aby dołączyć do waszej grupy)

Krótki opis siebie: Mam na imię Mikołaj. Mieszkam w województwie Mazowieckim. Lubię oglądać filmy, anime oraz grać w gry. Gram w gry takie jak: Cs:go, MTA, Rust, LoL oraz Gta V. Słucham głownie amerykańskiego rapu.  Jestem osobą w miarę spokojną, pomocną, aktywną na serwerze i staram się być miły dla innych osób, ale nie każdy mi na to pozwala. Interesuję się Informatyką, planuję zostać w przyszłości programistą. Lubię nowe wyzwania, te mniejsze oraz większe. Jeśli chodzi o ortografię, oceniam ją w skali 9/10.

Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 4 lata z przerwami

Od kiedy grasz na serwerze?: Od ok 6 miesięcy. Gram pod nowym nickiem.

Jak często jesteś dostępny?: W wakacje, mogę grać od rana do nocy, lecz, często wychodzę na dwór o 20:00 lub 21:00 wracam, wracam z dworu przed 1:00.

Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? Pod starym nickiem byłem w wielu grupach, w większości odchodziłem sam, ponieważ nie podobała mi się atmosfera w grupach. Aktualnie szukam grupy na stałe lub na długi okres.

Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Mam sprawny mikrofon i nie przeszkadza mi używanie Discorda 

Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: Strzelanie - 8,5 /10, Kierowanie - 7,5/10, Pilot helikoptera - 9/10, Pilot Dodo - 8/10.

Jeśli się dostane, będę się starał, aby grupa była ze mnie zadowolona.

Pozdrawiam Mawi

Opublikowano (edytowane)

Aktualny nick: Dzejson

Login: Kalaumek

Krótki opis siebie: Mam na imie Łukasz. Chodzę do gimnazjum nr.3 w Tarnobrzegu.Uwielbiam grać w mod mta i na serwerach post apokaliptycznych. Jestem dojrzałą osobą, mam duzy dystans do siebie, mam duze poczucie humoru.

Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 1 rok z przerwami

Od kiedy grasz na serwerze?: okolo 5 miesięcy  z przerwami. Miałem inne konto lecz nie pameitam hasla i musialem założyć nowe

Jak często jesteś dostępny?: Codziennie od 1 do 5 godzin.

Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? Byłem w Pb,Kt,SITE,RcV,MIB w Pb wywalili mnie za nic nie podali powodu, Kt mialem przerwe w Dayz, SITE wyszedłemm bo jakies głupie zasady weszły, RcV wyszedłem bo same dzieci, MiB wyszedłem bo nie pasowali mi ludzie

Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Sprawny mikrofon mam oczywiście lecz musiałbym pobrać Discorda ale nie przeszkadza mi to

Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: Strzelanie - 8 /10, Kierowanie - 8/10, Pilot helikoptera - 9/10, Pilot Dodo - 7/10.

Pozdrawiam Dzejson :)

Edytowane przez Kalaumka
nie dopisałem jednego, podalem zly login ;/ ...
Opublikowano

Aktualny nick: Kinder

Login: Kinger

Krótki opis siebie: Mam na imię Oskar, pochodzę z krakówa, aktualnie mieszkam w szwecji, od 8 roku życia trenuje MMA oraz BOX, w wolnej chwili jadę z ojcem na rybki, lub gram na kompie :)

Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 1-2 lat

Od kiedy grasz na serwerze?:  13-14dni ostatnio roku temu grałem

Jak często jesteś dostępny?: Codziennie

Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?: Byłem w RcV, Niestety tam była sama Patologia dzieci 12+ wyzywają rodziców, w SITE tez byłem ale upada więc szukam nowe grupy do gry 

Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?:  Tak, posiadam mikrofon i nie przeszkadza mi używanie Discorda.

Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 9-10]: Strzelanie - 9-10, Kierowanie - 09/10, 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Aktualny nick: JohN

Login: Johanno

Krótki opis siebie: Na imię mam Radosław, pochodzę z miasta o wspaniałej historii a mianowicie z Krakowie. Uczęszczam tam do szkoły oraz rozwijam w nim swoje pasje, jakimi są programowanie(C++,HTML,CSS), architektura, elektronika. Nie cierpię obrażania ludzi w moim otoczeniu, wolę pomóc osobie niż ją obrazić z byle powodu. Jestem ogromnym patriotom, kocham swoją ojczyznę za wspaniałą historie, geniuszy i za cały ogół Rzeczposolitej. 

Od kiedy grasz w MTA DayZ?: Od roku, lecz wcześniej grałem nie na poważnie na randomowych serwerach.

Od kiedy grasz na serwerze?: Ok. 2 miesiące.

Jak często jesteś dostępny?: Codziennie, mogę spędzić do 10h czasu online.

Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili?: Otóż byłem w trzech teamach a mianowicie:  JH,NzB,SiTe. Nie zostałem z żadnego z nich wydalony lecz sam odszedłem z powodu rozpadu grupy.

Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Oczywiście.

Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]:

Strzelanie: 8/10

Kierowanie pojazdów: 7/10

pilot helikoptera: 9/10

pilot Dodo: 9/10

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Aktualny nick:#66cc33Bukaj

Login:Bukaj2704

Krótki opis siebie:Cześć jestem Kuba interesuje się Motorzacją Jestem typem człowieka który łatwo się denerwuje ale nie okazuje tego. 

Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 2 Lata z przerwami

Od kiedy grasz na serwerze?: 2 miesiące

Jak często jesteś dostępny?: Jestem bardzo aktywną osobą

Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? WML SITE BB Sam wyszedłem  z tych grup

Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Oczywiście 

Określ swoje umiejętności

[Strzelanie, 6/10

Kierowanie pojazdów,7/10

pilot helikoptera,8/10

pilot Dodo 1-10]:5/10

Coś ode mnie : W grze wole lootować niż strzelać się więc był bym tym co przynosi itemy i magi :D

Opublikowano

@Bukaj2704 przyjęty na okres próbny, na pw zostanie wysłane zaproszenie na kanał. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualny nick: OzonexUs

Login: OzonexUs

Krótki opis siebie: Opisz siebie w paru zdaniach: Nazywam się Paweł mam 18 lat. Z charakteru jestem osobą cierpliwą spokojną i chętną do pomocy, może trochę nieśmiałą. Jestem zainteresowany IT dlatego też uczę się w tym kierunku, w Wrześniu będę zaczynał 4 klasę technikum.Grupa której byłem założycielem rozpadła się i aktualnie poszukuję grupy w której mógłbym poznać nowych ludzi i miło spędzić czas.

Od kiedy grasz w MTA DayZ?: 3 lata

Od kiedy grasz na serwerze?:  74:09

Jak często jesteś dostępny?: codziennie 1-2 h

Czy byłeś w innych grupach? Jeżeli tak, to jakich/jeżeli nie, to dlaczego; za co cię wyrzucili? Site (STM) (lider)

Posiadasz sprawny mikrofon i nie przeszkadza ci używanie Discorda?: Tak posiadam i nie przeszkadza

Określ swoje umiejętności [Strzelanie, Kierowanie pojazdów, pilot helikoptera, pilot Dodo 1-10]: 8/10 9/10 9/10 7/10

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności