Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 6 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2012 Prośba do Administracji !! Rzućcie 2-3 razy na dzień informacje o serwerze FFA na grupie steam Fragujemy.com. Ja zrobię to samo w swojej grupie (liczy 400 członków graczy cs'a). Niech wejdzie 1 na 100 osób, razem z dwóch grup będzie to już 7 czy 8 osób. To zawsze coś. Z taka sama prośbą zwracam się do użytkowników, jeśli macie możliwość wysłania ogłoszenia w jakiejkolwiek grupie steam czy też na fb/nk etc. btw. Co z naszymi podaniami ?;) To tyle ode mnie ;)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 6 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2012 Zawsze jak tylko wbije na steam , wchodze na FFA zapraszam i czekam az ktos wbije ,)
Właściciel GET Opublikowano 6 Września 2012 Właściciel Opublikowano 6 Września 2012 btw. Co z naszymi podaniami ?;) To tyle ode mnie ;) Minimum 3 dni, więc możesz nawet po roku zostać przyjęty. Hak3R decyduje, bo jest H@ serwera. Niestety, w dzisiejszych czasach nic nie da zapraszania graczy przez STEAM na serwer. To jest niemożliwe, to nie rok 2010!
Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2012 btw. Co z naszymi podaniami ?;) To tyle ode mnie ;) Niestety, w dzisiejszych czasach nic nie da zapraszania graczy przez STEAM na serwer. To jest niemożliwe, to nie rok 2010! Chodzi Mi o rzucenie wydarzenia na grupie steam :) Nie każdy zagląda na forum :)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 6 Września 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2012 Ja swoich z Blantow 4 zaprosilem , wiecej wbic nie chce ;/
Rekomendowane odpowiedzi