Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 6 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 Informacje! Drodzy Użytkownicy, Szanowna Administracjo. Chciałbym tutaj krótko wspomnieć o naszym projekcie, który próbujemy zrealizować wraz z @JeDi'm a mianowicie "Gazetka z życia Fraga". Planujemy aby publikować tam ciekawe artykuły, newsy dotyczące życia naszej sieci. Liczę na waszą pomoc, ponieważ potrzebujemy dobrych grafików - także zapraszamy pracowite, kreatywne osoby z umiejętnościami graficznymi do składania podań na grafika. Nie wiesz, gdzie znajduje się dział rekrutacji? To żaden problem wystarczy kliknąć tutaj >>>>KLIK<<<<. Miała to być niespodzianka, ale postanowiłem iż przedstawimy wam przedsmak nowej rzeczy. Postawione przez nas wyzwanie nie będzie należało do najłatwiejszych, które chcemy zrealizować lecz myślę iż trzeba się rozwijać, może akurat powstanie coś ciekawego i podołamy zadaniu. Chcemy urozmaicić życie na naszej sieci tutaj również liczymy na waszą pomoc, chciałbym abyśmy byli informowani w wiadomościach prywatnych (głównie moja osoba) o ciekawostkach, newsach o których możemy nie być doinformowani - na pewno będzie to uwzględnione w gazetce. Temat jest założony, lecz co wyjdzie zobaczymy sami niczego nie obiecujemy, póki co wystarczy aby próbować wprowadzić coś nowego. Prosimy o wasze komentarze co do naszego pomysłu. Cóż nie przedłużając, jako redaktor jeszcze raz proszę kreatywne, pracowite oraz obeznane w pracy grafika osoby o podjęcie współpracy z nami i złożenie podania!!! Tyle z naszej strony. Pozdrawiamy i życzymy dużej ilości fragów! Z fartem! Wasza Ekipa Redakcyjna. 9
Adek Opublikowano 7 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Mam jedno zasadnicze pytanie, co ile planujecie taką gazetkę wydawać? Czy miałaby być ona wydawana raz na 2 tygodnie, byłaby tygodnikiem, a może raz w miesiącu? Czy to zależy od ilości zebranych informacji, czy po prostu wydacie taką gazetkę, bo będziecie trzymać się schematu, załóżmy tygodniowego. Proponuję dodać do takiej gazetki wideo-wywiad, jeśli udałoby się takie coś zorganizować i osoby podjęłyby się realizacji tego. Kiedyś gdy grałem na serwerze SA:MP takie wideo-wywiady miały miejsce, udało się kilka takich przeprowadzić m.in z zarządem serwera. Była to pewnego rodzaju odskocznia, która była bardzo dobrze przeprowadzana. A jeśli jest mało osób blisko mieszkających ze sobą, to może jakieś wywiady głosowe przeprowadzane na serwerze TS3? Dodać również "strefę żartu", jakieś faile tygodnia, suchary tygodnia, użytkownika tygodnia, cokolwiek co będzie się dobrze prezentowało. Może jakieś mini konkursy, to już zależy od Was. Edytowane 7 Lipca 2017 przez Al_Pacino
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2017 Nad tym jeszcze nie myśliśmy, aczkolwiek śmiem twierdzić iż będzie to tygodnik, co tydzień wprowadzilibyśmy nowe tematy, artykuły, faile itp. Czekamy również na wasze sugestie dotyczące naszej gazetki. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 11 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 11 Lipca 2017 Zapraszamy do wypowiedzi. 1
Mr.ProfesoRak Opublikowano 11 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2017 Jestem za Byłbym bardzo ciekawy życia forumu
Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi