SzalonaKrowka Opublikowano 4 Września 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 Mysle ze na mozna oprocz standardowego map cyklu wprowadzic mozliwosc wyboru graczon nastepnej mapy ale bez mozliwosci nominacji to z jednej strony da mozliwosc ingerencji w gre z drugiej strony brak nominacji zapewni roznoradnosc map .Ludzie lubia wybierac mapy a jek wejdzie mapka ktorej nie trawi pol serwa to ludzie zaczna ucikac na inne
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 Wlasnie krowka najlepiej od poczatku wprowadzic MC i "narzucic" graczom granie map w kolejnosci a nie z wyboru. Wiesz do czego dojdzie ? Do tego ze jak bd vote na serwie (wybieranie mapy) bedzie 5-6 map na ktorych beda gracze a jak bedzie np : Kabul to wyjda i zostanie 5 osob i pozniej 0 bo sie rozejda. Lub beda grane 3 mapy w kolko , mozna zablokowac ze np nie mozna grac mapy (granej 3 mapy temu np) To beda uciekac gracze . Wiem z doswiadczenia ze jak FFA to mapcycle od poczatku! Zadnych glosowan... Pozniej bd problemy.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 4 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 no to napisy same ;>
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 no to napisy same ;> Mozliwe ze sie pojawia ale tez nie na kazdy kill tylko np za zabicie 3-4 osob aby wyroznic osobe ktora tyle zabiła .
Właściciel GET Opublikowano 4 Września 2012 Właściciel Opublikowano 4 Września 2012 no to napisy same ;> Mozliwe ze sie pojawia ale tez nie na kazdy kill tylko np za zabicie 3-4 osob aby wyroznic osobe ktora tyle zabiła . Zajmę się tym, tylko do cholery ja czekam na to co mam zrobić na PW.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Września 2012 no to napisy same ;> Mozliwe ze sie pojawia ale tez nie na kazdy kill tylko np za zabicie 3-4 osob aby wyroznic osobe ktora tyle zabiła . Zajmę się tym, tylko do cholery ja czekam na to co mam zrobić na PW. Dostales juz instrukcje.
Właściciel GET Opublikowano 4 Września 2012 Właściciel Opublikowano 4 Września 2012 Dziękuję. Jutro powinno być wszystko gotowe, bo teraz mi się spać chce po całym dniu męczącym ;-)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Września 2012 Dogrywamy reszte dodatkow / pluginow , mała konfiguracja i serwer gotowy ! Teraz jak gramy mam czas na wychwycenie nie dociagniec na serwerze / błedów itp. Wszystko zostanie zrobione w przeciagu gora 5 dni mam nadzieje. - To juz czas co nie ? Wrzucic FFA na dobry tor ;D Pora rozpier**** tą pustke xD
Właściciel GET Opublikowano 5 Września 2012 Właściciel Opublikowano 5 Września 2012 No, bo zrobiłem wszystko co trzeba + konfiguracja serwera, a teraz zmęczony kładę się spać. Nie ma już wakacji, więc nie będę późno chodził spać (ewentualne tylko przypadki, że pół nocy :d). Zapraszam do gry.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Września 2012 Chciałem zebys sie podzielił robota - Powiedziales ze sam to zrobisz :> // Jak narazie FFA jest gotowy , mozliwe ze zostanie jeszcze cos wgrane itp. TEMAT ZAMYKAM
Rekomendowane odpowiedzi