Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam , zostałem mianowany tudziez opiekunem FFA . Bede wdrazał zmiany na tym serwerze , zaczne od map , zostanie zmieniony mapcykl , czyli lista map . Mapy sa jeszcze ustalane . Mam nadzieje ze serwer zdobedzie wielu graczy , bo na to liczymy. Zostanie rowniez zmodyfikowana lekko konfiguracja serwera , oraz przesledzone pluginy [dodane/usuniete] - Po wczesniejszym ustaleniu z NESTY. A wiec ogolnie? FFA czeka szereg zmian ,] Osobiscie zajme sie serwerem. No coz , bedzie zapotrzebowanie adminow wiec ? Zapraszam do ogarniania klimatu juz od poczatku ,] Pozdrawiam , Hak3R . Propozycje map/dodatkow/itp zostana podane ,]
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Daję pełną rękę Hak3rowi jeśli chodzi o FFA.
Streak! Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 I tak trzymać jeszcze rozkrecic dd2 + CS:GO i bedzie gitarka
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Tak jak mowielem dam z siebie wszystko ,] Mozna mi zaufac ; >
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Świetnie, cieszą mnie te zmiany
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 1 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 Powodzenia.
SzalonaKrowka Opublikowano 1 Września 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Września 2012 Powodzenia chetnie ci pomoge jak tylko bede umial :D
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Ustalono i zmieniono mapcykl oraz C4 - 35 sec Dodano : Wyrównywanie składów. Drobne powitanie gracza. Mozliwosc dokonczenia rundy po upływie 21min. Brak cichej paki. Przenoszenie paki od afk. Ikony broni.( PO LEWEJ STRONIE). Wyciszanie graczy. Przerobione komendy (Timeleft/Nextmap)
Rekomendowane odpowiedzi