Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć , składam podanie o admina pomimo braku wymaganej ilości postów na forum. Głownym powodem jest używanie SH przez Mandaryna (pod róznymi nickami) . 

Nick jakiego używasz: CruZeN
Staż gry Counter-Strike: Steam od 2010
Staż gry na serwerze: od około 3 miesięcy
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: Często od 22.30 do około 1.30 w tygodniu , ale również popołudniami np. 15-18
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Irytuje mnie bezmyślność innych graczy i nieznajomość regulaminu serwera ZM / Mandaryn który gra na SH i bardzo bardzo często na niego trafiam , duża ilość graczy na niego narzeka a niestety nie zawsze jest admin , dziwnym przypadkiem zawsze na niego trafiam / Ponieważ mam sporo wolnego czasu na granie i pilnowanie serwera  ,  bardzo długo grałem na serwerze ZM na serwerowni ZakładKarny.com niestety został zamknięty serwer. / Jestem osobą komunikatywną , aktywną na róznego rodzaju serwerach więc mam nadzieje że i tu mi się to uda. 

Posiadam STEAM :  STEAM_0:0:31101280

P.S. jeśli w złym miejscu dodałem temat to przepraszam , nie dało się w dziale z podaniami

Edytowane przez CruZeN
literówka
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności