Skocz do zawartości

[KOSZ] problem z micro na serwrach fragujemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiatam! jak w temacie mam problem z mikro, ale tylko na serwerach fragujemy, po wcisnieciu klawisza od mikro wyrzuca mnie z serwerow i wyskakuje komunikat You have been disconnected the server Reason:voice packet unknown command 6 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dodam, że identyczne zgłoszenie otrzymałem od 3 graczy 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jakiś pomysł jak to rozwiązać?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Spokojnie, wszyscy już o tym wiemy :). Dzisiaj zostanie to dokładniej sprawdzone.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie tylko u nas się to dzieje. Bo jak wpisałem to w google to na innych sieciach mają podobny problem. Proszę o szybkie rozpoznanie i wyeliminowanie błędu bo jest to dość uciążliwy problem.

Opublikowano

coraz więcej ludzi się na to skarży, i u mnie też to wystąpiło :(

• Właściciel
Opublikowano

Problem powinien być teraz rozwiązany - proszę wszystkich o sprawdzenie.

PS. To wszystko dotyczyło praktycznie większości serwerów CS 1.6.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

teraz nie kickuje, teraz nikt sie nawzajem nie słyszy :D

• Właściciel
Opublikowano

I nie będzie słychać dlatego, że Valve zaktualizowało wczoraj kodeks OPUS dla wersji STEAM CS 1.6. Potrzebna jest aktualizacja całego modułu głosowego, a póki co są utrudnienia z tym związane. Hotfix, jaki został obecnie wgrany naprawia tylko i wyłącznie wyrzucanie graczy, natomiast możliwości takie, o których piszecie powinny pojawić się do końca miesiąca. 

Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Po prostu popierdolili system głosowy ( powtórka z 2013 roku ). Nikt jak zwykle nic nie wie, bo te kurwy nawet nie raczą wcześniej powiadomić o aktualizacji czegoś tylko jebną z dnia na dzień i zadowoleni. A potem nawet zaawansowani ludzie mają problem z utworzeniem modułu sprawnego. Trzeba niestety przeczekać... - to problem wszystkich serwerów CS 1.6.

Większość ludzi pamięta co się działo w 2013 roku i jak przez pół roku trudno było dopasować wszystkie dodatki, kodeki, moduły do nowej wersji CS'a.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

@Nesty no szkoda w ogóle gadać. Nerwy tylko puszczają.

Próbują chyba już całkiem rozwalić 1.6

Eh... :(

• Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany dzisiaj rano. Łatka wgrana i działa bez zarzutu, co zostało potwierdzone przez graczy. Temat ląduje w koszu.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności