Kicek88 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 wiatam! jak w temacie mam problem z mikro, ale tylko na serwerach fragujemy, po wcisnieciu klawisza od mikro wyrzuca mnie z serwerow i wyskakuje komunikat You have been disconnected the server Reason:voice packet unknown command 6 1
Virus. Opublikowano 20 Czerwca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dodam, że identyczne zgłoszenie otrzymałem od 3 graczy 2
GanGrena stary jak swat Opublikowano 20 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 mnie tez to spotkało i psychopatke nie moge gadac 1
BENGAZI Opublikowano 20 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 U mnie również taka sytuacja mam miejsce. 1
CruZeN Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wykluczony Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jakiś pomysł jak to rozwiązać? 1
Szyderca Opublikowano 20 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2017 Spokojnie, wszyscy już o tym wiemy :). Dzisiaj zostanie to dokładniej sprawdzone. 2
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 21 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nie tylko u nas się to dzieje. Bo jak wpisałem to w google to na innych sieciach mają podobny problem. Proszę o szybkie rozpoznanie i wyeliminowanie błędu bo jest to dość uciążliwy problem.
Indyk Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wykluczony Opublikowano 21 Czerwca 2017 coraz więcej ludzi się na to skarży, i u mnie też to wystąpiło
Właściciel GET Opublikowano 21 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 21 Czerwca 2017 Problem powinien być teraz rozwiązany - proszę wszystkich o sprawdzenie. PS. To wszystko dotyczyło praktycznie większości serwerów CS 1.6. 2
Indyk Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wykluczony Opublikowano 21 Czerwca 2017 teraz nie kickuje, teraz nikt sie nawzajem nie słyszy
GanGrena stary jak swat Opublikowano 21 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2017 mozna wbićale nikt nikogo nie słyszy
Właściciel GET Opublikowano 21 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 21 Czerwca 2017 I nie będzie słychać dlatego, że Valve zaktualizowało wczoraj kodeks OPUS dla wersji STEAM CS 1.6. Potrzebna jest aktualizacja całego modułu głosowego, a póki co są utrudnienia z tym związane. Hotfix, jaki został obecnie wgrany naprawia tylko i wyłącznie wyrzucanie graczy, natomiast możliwości takie, o których piszecie powinny pojawić się do końca miesiąca. Pozdrawiam
GanGrena stary jak swat Opublikowano 21 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dziwne ale niektórych graczy steam słychać a niektórych nie
Właściciel GET Opublikowano 21 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 21 Czerwca 2017 Po prostu popierdolili system głosowy ( powtórka z 2013 roku ). Nikt jak zwykle nic nie wie, bo te kurwy nawet nie raczą wcześniej powiadomić o aktualizacji czegoś tylko jebną z dnia na dzień i zadowoleni. A potem nawet zaawansowani ludzie mają problem z utworzeniem modułu sprawnego. Trzeba niestety przeczekać... - to problem wszystkich serwerów CS 1.6. Większość ludzi pamięta co się działo w 2013 roku i jak przez pół roku trudno było dopasować wszystkie dodatki, kodeki, moduły do nowej wersji CS'a. Pozdrawiam 2
Primo Opublikowano 21 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2017 @Nesty no szkoda w ogóle gadać. Nerwy tylko puszczają. Próbują chyba już całkiem rozwalić 1.6 Eh...
Właściciel GET Opublikowano 22 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 22 Czerwca 2017 Problem został rozwiązany dzisiaj rano. Łatka wgrana i działa bez zarzutu, co zostało potwierdzone przez graczy. Temat ląduje w koszu.
Właściciel GET Opublikowano 22 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 22 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi