Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do ELITE!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick podczas gry: Kinder

Login: kinger

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: ponad 63h i około 33min (grałem ostatnio 3 lata temu na dayz, nie jestem pewien czy na tym serwerze ale grało tyle samo osób co na serwerze fragujemy, postanowiłem wrócić i znaleść jakąś dobra grupę)

Jak często grasz na serwerze?: Codziennie 

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 3-4 lat

Dlaczego my?: Słyszałem dobre i złe rzeczy o elicie, ale najbardziej te dobre, gram na serwie chyba od 7dni, i chce poznać więcej osob jak i nowa grupę, a widzę jak elita, czyli wy  gra, i chciałem spróbować mojich sił aby się dostać do was 

Czy masz znajomych w ELITE?: niestety nie ale pisalem czasami na czacie globalnym z elita, i bardzo mili ludzie 

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Bylem w gangu RcV, ale niestety było inaczej niż mówili, w sensie, grał tam taki gracz jak Maverick, i myślałem ze gdy maverick jest to ktoś podobny do mavericka czyli ze 16+ i tak było dołączyło pare starszych osób, ale niestety powychodzili ponieważ zostali zwyzywani od bardzo nie fajnych słów, mnie tez zwyzywali, postanowiłem ze czas poszukać nowa grupę, wiec postanowiłem napisać podanie do was 

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Oczywiście ze tak

Czy zgadzasz się płacić składki? Tak, gdy będę kupował psc to coś się dorzucę, SMS niestety nie będę mógł wysłać bo mieszkam za granica i to troszkę kosztuje, ale jeśli psc wchodzi w grę to tak

Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec[8/10] Kierowca [9/10] Pilot [9/10]

Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam na imię Oskar, mam 16lat pochodzę z Krakowa ale aktualnie mieszkam za granica w Szwecji, od 8 roku życia trenuje box oraz mma, w wolnej chwili chodzę z tatą na rybki, lub siedzę przed komputerem i gram :), pewnie jak wszyscy inni.

pozdrawiam serdecznie Oskar!

Opublikowano

Nick podczas gry: ~JaNe^.

Login: pwnD

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Przed globalnym resetem miałem około 350 h, teraz 70 h ;) Również stary gracz podczas czasów DRG oraz W.R :P

Jak często grasz na serwerze?: Codziennie po kilka godzin.

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 3 lata bez przerw :P

Dlaczego my?:  Ponieważ chciałbym spróbować swoich sił w grupie, również poznawać nowych ludzi w grupie.

Czy masz znajomych w ELITE?: Nie ;c

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w KK lecz zraziłem się do tej grupy i niektórych ludzi którzy tam grali.

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak, posiadam.

Czy zgadzasz się płacić składki? : Zgadzam się.

Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 9/10, Kierowca 8-9/10, Pilot 6/10.

Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Sebastian, poza graniem w gry komputerowe interesuje się piłką ręczną. Moim lubianym typem gier są typy gier DayZ oraz cs.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Nick podczas gry: Deksu.

Login: Deksu.

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 5h lecz na drugim koncie mialem 240h.

Jak często grasz na serwerze?: staram się grać codziennie.

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 2lata.

Dlaczego my?: Ponieważ mam dość grania z mało ogarniętą ekipą.

Czy masz znajomych w ELITE?: Nie.

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Opuściłem grupę ponieważ osoby które grały w ekipie nie wchodziły na ts3 lub grały z kimś innym który nie był w ekipie.

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak.

Czy zgadzasz się płacić składki? Tak.

Twoje umiejętności Strzelec 9-10 , Kierowca 7-10 , Pilot 7-10

Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Jan , pochodzę z województwa Lubelskiego , Lubię sport oraz rywalizację , uwielbiam gry typu Survival , Jestem w trakcie mutacji , jestem spokojny , miły :D 

Serdecznie Pozdrawiam.

Edytowane przez Deksu ツ
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick podczas gry:Fejke[R]

Login:KrejziGT 

Ile czasu spędziłeś na serwerze?:43godz.

Jak często grasz na serwerze?:6-9 godz. dziennie

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?:4 lata 

Dlaczego my?:Miła atmosfera, brak spin, Ogarnięta ekipa

Czy masz znajomych w ELITE?:MLODY

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?:Rozpad grupy 

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: TAK

Czy zgadzasz się płacić składki?:TAK 
Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec(9/10),Kierowca(8/10),Pilot(10/10)

Opisz siebie w kilku zdaniach:Spokojny, wyluzowany, dopasowuję się do każdej atmosfery w grze jak i również na ts3

Opublikowano

Nick podczas gry:Kazberg

Login:Kazberg

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: około 1000 h ;d

Jak często grasz na serwerze?:codziennie

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?:4,6 lat

Dlaczego my?:Bo szukałem ekipy i znalazłem was

Czy masz znajomych w ELITE?:nie

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?:Bylem W LH Rozpadła Się

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: mam ts i mikro

Czy zgadzasz się płacić składki? tak

Twoje umiejętności[Strzelec9,5,Kierowc10,Pilot 

Opublikowano

Nick podczas gry:Fishu

Login:Huudzik

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 75h z przerwami a tak to ciagle gralem na innym serwerze nie bede reklamowal

Jak często grasz na serwerze?:staram sie byc codziennie

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?:4 lata

Dlaczego my?:Bo szukam ekipki do pogrania i milego spedzenia czasu + w pomocy w podbiciu serwera

Czy masz znajomych w ELITE?:raczej nie ale moze by mnie ktos pamietal nwm :D

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?:KT mala aktywnosc odechcialo mi sie

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: ta

Czy zgadzasz się płacić składki? tak

Twoje umiejętności:Pilot:3 xd Strzelec:8 kierowca:9

Opublikowano

Nick podczas gry:RusHeR

Login:Rusher

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: na tej edycje +100h

Jak często grasz na serwerze?:codziennie

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?:4lata

Dlaczego my?:Ponieważ ELITE to najlepsza grupa na Fragujemy jestescie mega <3 jestescie aktywni macie skilla,kulture,

Czy masz znajomych w ELITE?: Tak (Mlody)

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?:Bylem w gurpie .qq^ lecz ona sie rozpadła i odszedlem od niej z powodu braku aktywności graczy

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: TAK!

Czy zgadzasz się płacić składki? TAK!

Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowc,Pilot  8,5/10  9/10  7/10

Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem miły czasami szalony lubię sobie pośmieszkować jestem gadułą umiem się gadać z ludźmi itp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick podczas gry: Karges

Login: kargess123

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Około 300 godzin.

Jak często grasz na serwerze?: Codziennie.

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 5 lat.

Dlaczego my?: Nudzi mnie już gra samemu oraz chętnie poznam nowe osoby.

Czy masz znajomych w ELITE? Nie

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w dwóch które sam założyłem. 

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon? Tak.

Czy zgadzasz się płacić składki? Jak będzie trzeba. 

Twoje umiejętności[ Strzelec-7, Kierowca-9, pilot helka-9 dodo-8]

Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez Rekovv
Unieważnienie
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick podczas gry: Dr.Who?

Login: Bicek.

Ile czasu spędziłeś na serwerze?: ogolnie z 400 godzin? może 600

Jak często grasz na serwerze?:  Codziennie/co 2 dzień

Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 3-4 lata

Dlaczego my?: Ponieważ Jesteście jedną z lepszych grup, Macie otwartą Rekrutację i chciał bym dostać szansę w nowej ekipie ;)

Czy masz znajomych w ELITE?: Stena, Uzillo, trochę się znajdzie :D

Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: .KK (Grupa przestała grać), MIB,ST,AK, trochę się tego zbierało :D

Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak

Czy zgadzasz się płacić składki: Tak

Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec-9/10 Kierowca 5/1 Pilot-Dodo-9/10 Heli-9/10

Opisz siebie w kilku zdaniach:  Jestem Denis, mam 15 lat, większość wolnego czasu spędzam na graniu na DayZ/Lol na DayZ dziennie gram około 4-5 godzin dziennie, Jestem aktywny na resetach, Raczej nie jestem głośny, Jestem spokojny[Do Czasu], Mam nadzieję ze dostanę szansę w ELITE :D

• 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności