RTommyCZ Opublikowano 13 Czerwca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ja nie mam prolemu proszę administracji o sprawdzenie logów z wczoraj jak każdy pisał jmg -rep i banan pisal mg kurwy
h4x Opublikowano 13 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2017 2 godziny temu, RTommyCZ napisał: Ja nie mam prolemu proszę administracji o sprawdzenie logów z wczoraj jak każdy pisał jmg -rep i banan pisal mg kurwy Jak scamujecie to macie -repy ale Ty jak zwykle problem masz i pytasz się każdych czy grali na non.... i czy wiedzą co to znaczy -rep xD
GeForce Opublikowano 13 Czerwca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2017 6 godzin temu, RTommyCZ napisał: Ja nie mam prolemu proszę administracji o sprawdzenie logów z wczoraj jak każdy pisał jmg -rep i banan pisal mg kurwy Tommy...swoim zachowaniem sam prowokujesz do wyzywania Ciebie i calej grupy MG więc nie ośmieszaj się bo przy kimś takim jak grupa MG nerwy mogą puścić i to nie raz
RTommyCZ Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2017 2 minuty temu, KliXeR napisał: Doczekamy się tego punktu? No jak widać
Rekomendowane odpowiedzi