✪JOKER Opublikowano 10 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2017 Nick jakiego używasz:✪JOKERWiek:17 latStaż gry CS:GO:aktualnie 816 godzinStaż gry na serwerze: pare miesięcyCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: niePodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: nieGodziny w jakich grasz: po szkole 19/20/21 w weekendy nawet pare godzin lub do nocyKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem miłą osobą, komunikatywną, większość osób mnie zna i lubi. Można ze mna pozartowac. Chce zostac adminem poniewaz widzac co sie niekiedy dzieje na serwerze to odchodzi ochota do gry. Niekiedy nie mam zadnego admina a pojawia sie cheater i psuje cala rozgrywke. Uwazam ze moge sie przydac jako admin. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:107713107
Właściciel GET Opublikowano 11 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dzisiejsze posty zostały usunięte. Większość osób wypowiedziała się neutralnie co do Twojej kandydatury, a Opiekun mimo tego przyjął Twoje podanie. Zapraszam Cię do tematu: Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.