corrector Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Mam pytanie bardzo proszę, żeby ktoś mi na nie odpowiedział: Co zrobić, aby szybko biegać na serwerze Fragujemy.com DeathRun ? na serwerze nikt nie chciał mi wytłumaczyć :( no ale liczę, że tutaj znajdzie się miła osoba która odpowie mi na pytanie :)
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Fragowy Mister Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wchodzisz w sklep i kupujesz szybkie bieganie coś w tym stylu.
corrector Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wchodzisz w sklep i kupujesz szybkie bieganie coś w tym stylu. tak ale oni skaczą na boki i ich to rozpędza tak bardzo, że szok
ziomeq21 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 To się nazywa BunnyHop, na serwerze jest wgrany auto BH, jak to robić? http://www.youtube.com/watch?v=oSU2JGVqJp4 Trzymasz spacje i kolejno w prawo i w lewo przyciskami A/D oraz myszka.
corrector Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 To się nazywa BunnyHop, na serwerze jest wgrany auto BH, jak to robić? Trzymasz spacje i kolejno w prawo i w lewo przyciskami A/D oraz myszka. dzięki wielkieee !!!!!!!!
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wyjaśnione.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi