Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

header.jpg.bb7ec28183f010adcd48596f96403cb4.jpg

Nazwa gry: PayDay 2

Gatunek gry: Akcja

Opis gry: Kontynuacja wydanej w 2012 roku sieciowej strzelaniny z widokiem z perspektywy pierwszej osoby (FPP) – Payday: The Heist. Dewelopingiem gry ponownie zajęło się studio Overkill Software wspierane przez Starbreeze AG. Gracze wcielają się w role członków gangu specjalizującego się w napadach na banki, porwaniach oraz transporcie narkotyków. Kampania główna w grze składa się z szeregu niebezpiecznych zadań zlecanych za pośrednictwem systemu CRIMENET. Twórcy Payday 2 zadbali o element losowości misji, dzięki czemu za każdym razem mają one nieco inny przebieg. Podobnie jak w pierwowzorze, rozgrywka nastawiona jest na kooperację dla maksymalnie czterech graczy. Wysokiej jakości oprawa wizualna w grze to zasługa silnika Diesel Engine 2.0.

Wymagania systemowe:
Minimalne: 

Procesor: Dual Core 2 GHz

Pamięć operacyjna: 2 GB

Karta grafiki: z 256 MB pamięci, kompatybilna z DirectX 9.0c (GeForce 8800 lub Radeon HD 2600)

Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0c

Dysk twardy: 10 GB wolnego miejsca

System operacyjny: Windows XP (SP3)

Zalecane: 

Procesor: Quad Core 2,3 GHz

Pamięć operacyjna: 3 GB

Karta grafiki: z 512 MB pamięci, kompatybilna z DirectX 9.0c (GeForce GTX 460 lub Radeon HD 5850)

Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0c

Dysk twardy: 10 GB wolnego miejsca

System operacyjny: Windows XP (SP3), Vista, 7

źródło: gry-online.pl

By pobrać grę musimy wejść do programu Steam i przejść pod ten link:
http://store.steampowered.com/app/218620/PAYDAY_2/

Czas do uzyskania gry: Do wyczerpania zapasów (5 milionów kopii)

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Czas do 00:00 Dnia 08.06.2017 w Waszyngtonie. Jednak wolę, informacje bezpośrednio ze Steam'a. :) Ale dzięki!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mnie ta gra nie kręci, czekam aż za darmo będzie jakieś Call of Duty albo wreszcie ATS albo Farming Simulator :D

Opublikowano

@Mik0DCIbierz wszystko co dają za darmo, jeśli normalnie jest płatne. Nawet jak w nią nie zagrasz to przy sprzedaży konta w przyszłości dostaniesz parę dodatkowych groszy :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@MaYu Nieee, ja steama nie sprzedam :D

Opublikowano

@Mik0DCI jak chcesz :P Póki młody jestem to gram. Jak mi zajawka przejdzie to sprzedam konto i parę stówek wpadnie :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@MaYu Wszystko fajnie hajs będzie dopóki Cię ktoś nie oscamuje. Chyba że chodzi o przelew :P

Opublikowano

Z tego co widzę, to jednak darmowa gierka jest ważna do wyczerpania zapasów. Więc warto skorzystać. ;) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Z tego co wiem już się kończą darmowe wersję więc zamykam temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności