_-Hash-_ Opublikowano 7 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2017 Nick jakiego używasz: _-hash-_ Wiek: 22 Staż gry Counter-Strike: 6 lat Staż gry na serwerze: od 5msc Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Jo na serwerze zawsze jestech spokojny i starom się uspokajać atmosfera jak wchodzi w nieporządek Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: (TAK) Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Byda szczery kole 80 % ogólnie nimom problemu z wystawianiem banów screenów i srednio zaawansowaną wiedzą amx Godziny w jakich grasz: zazwyczaj kole 6h dziennie > ( cztery razy po dwa razy osiem raz raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Wd. mnie taki admin jak jo to los od boga bo codziennie jak grom to widza ludzi którzy ino czitują niby są adminy a ich nima (jest ich za mało) Kilka razy miołech sytuacja że wchodzi dzieciak odpalony a admina nima i nima i nima przez jakieś 2h skutkuje to tym że serwer świeci pustakami ludzie przed obawą o dziecko biegające na wh uciekają w popłochu na specta i oczekują wbicie admina ludzie czy to tak powinno wyglądać !!??!? Oświadczom iż beda regularnie kontrolowoł serwer i przestrzegoł jego regulaminu Pozdrawiam serdecznie i oczekuja na pozytywne rozwiązanie mojego podania ! Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [ #21 "_-Hash-_" 1028 STEAM_0:1:164375470 0 00:49 19 0]
Właściciel GET Opublikowano 7 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 7 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi