Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: _-hash-_

Staż gry Counter-Strike: 6 lat

Staż gry na serwerze: od 5msc

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  Jo na serwerze zawsze jestech spokojny i starom się uspokajać atmosfera jak wchodzi w nieporządek

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: (TAK)

Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Byda szczery kole 80 % ogólnie nimom problemu z wystawianiem banów screenów i srednio zaawansowaną wiedzą amx

Godziny w jakich grasz: zazwyczaj kole 6h dziennie > ( cztery razy po dwa razy osiem raz raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz)

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]

Wd. mnie taki admin jak jo to los od boga bo codziennie jak grom to widza ludzi którzy ino czitują niby są adminy a ich nima (jest ich za mało)

Kilka razy miołech sytuacja że wchodzi dzieciak odpalony a admina nima i nima i nima przez jakieś 2h skutkuje to tym że serwer świeci pustakami

ludzie przed obawą o dziecko biegające na wh uciekają w popłochu na specta i oczekują wbicie admina ludzie czy to tak powinno wyglądać !!??!?

Oświadczom iż beda regularnie kontrolowoł serwer i przestrzegoł jego regulaminu Pozdrawiam serdecznie i oczekuja na pozytywne rozwiązanie mojego podania !

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [
#21 "_-Hash-_" 1028 STEAM_0:1:164375470   0 00:49   19    0]

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności