Alfie Solomons Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zawieszony Opublikowano 2 Czerwca 2017 Imię:PiotrekWiek:15 Pochodzę z serwera:MTA DAYZOd kiedy u nas grasz:2016-10-XXZa co cenisz naszą sieć:Za wspaniałą administracje, świetne serwery, graczy grający na poszczególnych serwerach, oraz za profesjonalizm.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: -Gram tu dość długo, -Spędziłem wiele czasu w grze jak i na forum w dziale MTA, -Dobra opinia wśród graczy,Inne informacje o sobie: Mam na imię Piotrek, aktualnie nolife w MTA, gram na nicku GoKu, Jestem osobą aktywną oraz z poczuciem humoru. Pozdrawiam.
Szyderca Opublikowano 2 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! 3
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi