AbE Opublikowano 30 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2017 A więc tak piszę tutaj , ponieważ w dziale do tego przeznaczonym nie można dodać tematu , a co za tym idzie złożyć podania Co do wymagań jakie stawiacie spełniam wszystkie z nich po za jednym : -Kilka sensownych postów na forum . po za tym wszystkie Nick jakiego używasz: AbE Wiek: 21 Staż gry Counter-Strike: 9 lat w cs 1.6 , 2 latka w csgo Staż gry na serwerze: od 3 miesięcy Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: najczęściej cały tydzień w godzinach wieczornych no chyba , że wolne w pracy to wtedy i w południe po ok. 2 godzinny Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1) Myślę , że nadam się na to stanowisko lubię sprawować władzę jak każdy do tego jestem aktywny i dobrze jest budować fajną atmosferę na serwerze tym bardziej , że to FFA 2) Lubię tą grę , a że na żadnej innej serwerowni nie posiadam tej funkcji to mam nadzieje , że tutaj spełnią się moje marzenia czyli tak jak w 1.6 gdzie miałem nie raz szansę dzierżyc tę funkcję tu chciałbym to kontynuować 3) Na serwerze jest bałagan lekko mówiąc , nie jednokrotnie byłem świadkiem sytuacji , gdzie gracze czitowali i nie mógł nikt nic z tym zrobić przez co masa osób opuszczała serwer . Ponadto gra powinna być bardziej dynamiczna , a jest możliwość zaobserwowania kampienia na respie przez druzynę atakującą co uwłacza całej rozgrywce ... Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:34821309 GET, 30 Maja 2017 Bo nie masz 5 postów!!!
Właściciel GET Opublikowano 30 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 30 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi