v3nom Opublikowano 24 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 24 Maja 2017 Jest możliwość dodania do votowania De_Tuscan Grałem na tej mapce w cs go i jest na prawdę spoko i myślę ze by się przyjęła
MaYu Opublikowano 24 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2017 pierw bym zobaczył czy nowo dodana mapa się przyjmie zanim dodamy nowe . Takie jest moje zdanie
v3nom Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 24 Maja 2017 Na tuscanie jest dobry balans i dobrze sie na niej gra, ale ok, poczekamy i czekamy tez na wypowiedzi innych
SzopeeN Opublikowano 26 Maja 2017 Wykluczony Opublikowano 26 Maja 2017 Wydaję mi się , że @qiusey ma racje najpierw zobaczmy jak się przyjmie dd2 night i wtedy można się zastanawiać nad dodaniem kolejnych.
v3nom Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 26 Maja 2017 Nowe dd2 jest hmmmm, takie same kolor in ny ale ok
epileptyk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Grałem tuscana na GO i gra się bardzo dobrze Wg mnie wprowadzenie d2night jest bez sensu - nie oszukujmy się to jest wciąż ta sama mapka zdarzało się tak, że grany byl d2 po czym d2 night i część osób wychodziła (w tym ja powiem szczerze) dojdzie do tego ze bedzie d2swieta, d2snow i d2kwiatki itd... dodawania tego typu mapek nie wprowadzi swiezosci na serwie, wrecz przeciwnie...
Właściciel GET Opublikowano 5 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Wgrana zamiast d2night.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.