Skocz do zawartości

[Oddzielony] Skarga na WML-GGLacina?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie ma co oceniać,  kolega ewidentnie buguje. 

Opublikowano

Temat tutaj już do zamknięcia.

Nie da się wejść to nie wchodzić na tą baze.

PS. Koledze coś nie pasuje to niech napiszę apelację.

Opublikowano

Koledze nie pasuje kara? To niech napiszę  apelację.

Bazę macie dużą to helki zostawiajcie w środku.

Opublikowano

Przez minute to tam sie wchodzi Lacina nie potrafi za pierwszym razem wejść ss'y powinny przynajmniej mieć odstęp 3 minut !!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Czarny[Y] napisałem ss powinien mieć odstęp 3 minut przynajmniej na udowodnienie że dana osoba tam kampi

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Nie wszyscy muszą być tak bardzo uzdolnieni żeby wejść od razu, miałem itemy wynieść, to miałem to zrobić, a że ty gdzieś campiłeś obok to było to dodatkowo utrudnione.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Czarny dobra będe kampił ci na baze jak będziesz wchodził zrobie ss'a też napisze że bugujesz tyle -,-

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

A se gościu kamp, ja nie mam potrzeby by wchodzić na dach bo wszystko trzymam w środku :)

Opublikowano

@Czarn[Y].Prowadzisz tutaj zbędną dyskusję. Napisałeś skargę, wypowiedziałeś się raz i starczy. A teksty typu "Panu się kara nie podoba" są nie na miejscu. To MY tutaj jesteśmy od tego aby nadawać kary, nie Ty.

@VodkaTo samo, zbędna dyskusja.
@GGLacinaA po cholerę wypowiadasz się, nie dodając nic merytorycznego do skargi? "Słownik". No to akurat chyba nie dotyczy skargi, prawda?

Zgłaszam temat do zamknięcia, bo robicie tutaj syf. Gaduchy popierduchy, to na PW sobie wypisujcie. Decyzją zajmie się @Heisenbergbądź @Nesty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności