Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na moderatora - [(^^)SM(^^)delo]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz:(^^)SM(^^)delo
Staż gry na serwerze:1,5 roku 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK muty 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcje na MTA?: NIE  miałem swój serwer ale nie wypalił :(
Znajomość komend oraz funkcji moderatora: TAK 

Oceń znajomość oraz swoje możliwości na MTA: Bardzo dobre 
Godziny w jakich grasz: gram praktycznie cały czas 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Moderatorem

-Pomagam nowym graczom jak czegoś potrzebują

-jestem cały czas na serwerze 

-chciałbym ogarnąć chat 

Edytowane przez zapala
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wybacz Delo, ale jestem na NIE. Miałeś swoje wybryki, często wyzywałeś się z graczami, teraz widać poprawę, ale jednak ślady z przeszłości zostają. Wielu graczy Cię nie lubi, więc od nich nie masz poparcia. Jak na razie, pozostań na stanowisku gracza (to moja sugestia), popraw swoje zachowanie, przyplusuj u administracji i ruszaj po pre-moderatora. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

NIE

1. Zobacz nazwę tematu. Nawet na to uwagi nie zwróciłeś.

2. Podanie złożone za szybko. Miałeś swoje wybryki na serwerze, gdzie @Mik0DCI już o tym wspomniał. Wprawdzie wypowiedź graczy jest ważna, ale nie tak jak Administracji. Lecz Administracja bierze wypowiedzi graczy pod uwagę.

3. Wzywałeś dawno, ale ślad został. Kogo by na serwerze nie zapytał, to wiedzą z czego byłeś znany.

4. W temacie, odpowiadasz tylko wtedy kiedy masz coś merytorycznego do dodania (coś mądrego, coś sensownego..)

5. Argumenty za słabe. Pomoc graczom to jedno, a przeszłość to dwa. Pomoc i to że jesteś na serwerze to nie wszystko. A czat, jest na chwilę obecną bardzo dobrze "ogarniany".

TAK

1. Jest poprawa. Ale to jeszcze nie jest ten czas.

Edytowane przez Krystek
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja jestem na NIE, Lubisz się wdawać w Niepotrzebne kłótnie oraz sprzeczki z graczami, ale myślę że jest lepiej.MOIM zdaniem to za mało.

Jak pisał wyżej miko, popraw swoją reputację i napisz kiedyś podanie o pre-moderatora.

Opublikowano

Jestem na nie często atakujesz innych graczy lub sam wdajesz się w niepotrzebne kłótnie 

Opublikowano

Jestem na nie...często wyzywasz graczy oraz mam na Ciebie wiele dowodów

Opublikowano

Również na NIE.

• Nawet nie sprawdziłeś nazwy tematu.
  • Odpowiadasz w swoim podaniu bez potrzeby.
  • Masz niezbyt ciekawą przeszłość. Ślad niestety już pozostanie.
  • Argumenty są słabe. Czat jest bardzo dobrze pilnowany. W zasadzie zawsze ktoś jest.
Opublikowano (edytowane)

powiem tak przyznaje się ze przezywałem graczy na serwerze ale to już było dawno i zostałem za to ukarany i teraz uspokoiłem się nie przezywam się a jak tak to dla beki z kimś tak piszę wiec nawet nie było na mnie żadnej skargi 

Edytowane przez zapala
Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kys plz

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności