Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda ze wojownikiem jestes na serwerze ;( a jak chcieliśmy porozmawiac to monolog prowadziłem i nawet twoi teammate się z ciebie śmiali ze taka napinatorka intenetowa jesteś :/

Opublikowano

Twój nick nic akurat mi nie mówi że coś z Tobą pisałem ani nic :P

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Sn0wY napisał:

Prowokujecie a potem macie problem, moim zdaniem ban jak najbardziej zasłużony.

Nie wypowiadaj się w skardze która ciebie nie dotyczy.

58 minut temu, Uzillo napisał:

Przecież my was nie prowokowaliśmy, wczoraj rozmawialiśmy na ts i wyszło, że Dav ma ksywkę szczurek, a że go zabiliśmy, to napisałem grzecznie "szczurek:P" nie miało to na celu nikogo obrażenie jak widać. Mogę dodać, że wy ciągle nazywacie mnie od snorlaxów i innych takich i mi to nie przeszkadza. A bana dostałeś za to, że moderator zmienił Ci 2 razy nick, bo były niestosowne, z tego co zauważyłem, Ty się nie posłuchałeś i znowu zmieniłeś, więc poleciał ban.

Jak wyszło że Szczurek? Nikt tak na niego nie mówi więc?

Edytowane przez VaDiMx
Opublikowano

Uzillo skoro masz zamiar pisać do mnie szczurek to ja mogę pisać snorlax

Opublikowano
52 minuty temu, h4x napisał:

Uzillo skoro masz zamiar pisać do mnie szczurek to ja mogę pisać snorlax

5906220eba346_facepalm(1).jpg.519179d53598f93af7275fa33f6f433d.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wystawić tym dzieciakom bany na miesiąc - będzie spokój.

@VaDiMx jedyną osobą, która wiecznie wciska swój nos to jesteś Ty. Skarga Ciebie też nie dotyczy i może ban na forum da Ci do myślenia, bo ile można dawać Ci ostrzeżeń na forum?

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano
2 godziny temu, Nesty napisał:

Wystawić tym dzieciakom bany na miesiąc - będzie spokój.

@VaDiMx jedyną osobą, która wiecznie wciska swój nos to jesteś Ty. Skarga Ciebie też nie dotyczy i może ban na forum da Ci do myślenia, bo ile można dawać Ci ostrzeżeń na forum?

Co ja takiego zrobiłem, że mam bana dostać na miesiąc? Lepsze są muty ale ja nie jestem od nadawania kar.

Opublikowano
1 godzinę temu, Stena123 napisał:

No nie moge.Niby od kilku dni nie mogę być na mta to przesada.Szczurek a snorlax itd?To jest bardzo irytujące co wy piszecie na tym globalu.Najlepiej tak jak @Nesty napisał żeby bany na miesiąc podawać.

Uzillo skłamał pisząc, że każdy mówi na mnie szczurek. Albo mówia Dav, albo po imieniu. Jak on piszę do mnie szczurek to ja do niego snorlax...

Opublikowano

Kurwa, gorzej jak dzieci. Zresztą, wy jesteście dzieci. Nie wszyscy, ale większość. "On do mnie tak, to Ja do niego tak"... Brak słów. "Szczurek" a "Snorlax", różnica jest. I to tymi nickami go obrażacie. Bo wy myślicie że nikt się nie domyśli, że to wszystko jest kierowane do Uzillo.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Ale zrozum, że to nie ja USTAWIAŁEM sobie nicki Snorlax... Nie lepiej jest to z Nestym wyjaśnić na TS?

Edytowane przez h4x
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności