Rymkiewicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Gatunek: Akcja, Fantasy, Przygodowy Rok: 2017 Format: Napisy PL Produkcja: USA Reżyseria: Jordan Vogt-Roberts Opis filmu: Kiedy grupa odkrywców trafia na wyspę zamieszkałą przez mitycznego Konga, ich misja badawcza zamienia się w walkę o przetrwanie. Link do filmu: http://paczamy.pl/filmy-online/29798-kong-wyspa-czaszki Plakat filmu: Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez Rymkiewicz 1
Lubie rude Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 polecasz ten kicz? oglądałem , film dobry jedynie na ta deszczowa pogode co jest w Krk i nic pozatym
chrumcio Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 A mnie się nawet podobał Może nie jest to jakaś kwintesencja kina, ale klimat "Wietnam + Kong" jest ciekawy.
PANORAMIXX Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja już dawno na nim byłem, chyba w lutym jeszcze, film średni, nie skradł mi serca.
Rymkiewicz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Na pewno fabuła mogłaby być lepsza, ale warto obejrzeć dla samych efektów
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi