DaNeK98 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Nick podczas gry: DaNeK22 Nick admina podczas gry: Majk Powód bana: Won Opis sytuacji: Nie wiem za co dostałem Bana mam nadzieje ze ze Powód bana wszystko wyjaśnia Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Odwolac sie mozesz na forum: Fragujemy.com ||| -------------------------------------[FB] ||| Nick admina: Majk ||| Nick zbanowany: DaNek22 ||| IP: 178.159.194.98 ||| STEAM_ID: VALVE_0:0:1708080773 ||| Powod bana: won ||| Dlugosc: Permanent ||| Mapa: zm_desert_war ||| -------------------------------------[FB] ||| Nalozony: 23.04.2017 - 18:30:55 ||| Wygasa: Never ||| Musisz poczekac jeszcze Forever [FB]-------------------------
Szyderca Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi